Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?

paNNon üzleti podcast

paNNon podcast studio (Pécs)

Vissza

paNNon üzleti podcast

paNNon podcast studio (Pécs)

Üzlet Vállalkozás Társadalom és kultúra Dokumentumműsor

A pécsi Pannon Podcast Studio elsősorban dél-dunántúli vállalkozások és vállalatok számára nyújt komplex podcast szolgáltatást. Célunk, hogy segítsünk és támogassunk vállalkozásod saját podcast csatornájának elindításában és a célközönségeddel, vevőiddel, partnereiddel történő hatékony kommunikációban. Ne feledd, hogy a Pannon Podcast közössége mindig nyitott és várja az új és izgalmas történeteket! Ha ismersz olyan vállalkozót, akinek a történetét szívesen megosztanád másokkal, kérjük, ne habozz, lépj kapcsolatba velünk!

Epizódok

1-4 megjelenítése a(z) 4 elemből.

2023. november 8-án az Informatikai Vezetők Társasága Közhasznú Egyesület (Ivetár) átadta a 2023-as év „TanIT díját”, amellyel minden évben a legkiemelkedőbb Baranya Vármegyei informatika tanári teljesítményt ismeri el az Egyesület.


A mai epizód vendégeink Kristóf Péter, az egyesület elnöke és Soproni Gábor, a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumának tanára, aki az idei díj nyertese.


https://ivetar.hu/


Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Flander Marci bajai születésű közgazdász, aki a civil életben gabona és takarmány kereskedelemmel foglalkozik, de a Duna közelsége sok más sorstársával együtt az ő életét is már gyerekként meghatározta. Sportolóként először az uszoda klórjának illatával ismerkedett meg, majd a kenuzással töltött évek alatt a téli alapozások során derült ki, hogy a futásban is van keresnivalója. Innen pedig már szinte egyenes út vezetett a triatlonba, amiben több mint húsz versenyszezont töltött el azóta.


Négyszeres hosszútávú magyar bajnok, aki 2014-ben a nagyatádi OB behúzása mellett a Hawaii-ban megrendezett tradicionális Ironman VB-n is korosztályos második lett, valamint még ugyanebben az évben a frankfurti Ironman EB-n korosztályos Európa Bajnok is volt. Hat éve pedig már nem csak magát trenírozza, de edzőként mások felkészülését is segíti.


A Pannon Üzleti Podcast harmadik epizódjának vendége Flander Marci, sokszoros ironman és triatlon edző. A beszélgetéshez csatlakozik Marci egyik edzettje, Németh Norbert is, aki felnőttként, családapaként kezdett bele a triatlonozásba.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

A Pannon Üzleti Podcast második epizódjában továbbra is felfedezzük a dél-dunántúli vállalkozók lenyűgöző és izgalmas világát. Az előző adásban bemutatott kreatív vállalkozó után most egy teljesen más terület következik: elbarangolunk az informatika és a fémmegmunkálás világába, ráadásul mindezt egy cégen belül!

Megtudjuk mit jelent ez a szép szó: mechatronika, valamint arra is fény derül, hogy az automatizálás, a szenzorok mentén történő gyártási folyamat nem csak a multik többmilliárdos beruházásból épített gyártócsarnokainak privilégiuma, hanem valóságban is elérhető fejlődési lehetőség a hazai kis-és középvállalkozásoknak is.  

A paNNon podcast mai vendége a pécsi Gyapinet ügyvezető igazgatója, Wágner György!

GyapiNet: https://www.gyapinet.hu

Kiadja: https://pannon-podcast.hu


Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

A Pannon Üzleti Podcast mai vendége a pécsi Dr. Heréb Anikó, azaz Palpani. Anikó gyógyszerész végzettségű, kétgyermekes édesanya, akinek az alkotás iránti végtelen szenvedélye hívta életre ezt a varázslatos projektet.

2015-ben született meg az ötlet, hogy létrehozza az "Életszövő" csajos kreatív határidőnaplót, majd 2020-ban követte a Naptarak.com egyedi dátumozású kismamanaplója és kisiskolás emlékkönyve, továbbá számtalan más kreatív termék. Anikó számára a kreatív alkotás nem csupán hobbi, hanem egy életstílus, ami minden korosztály számára inspirációt ad.

Anikó életében a műhelymunkák és DIY workshopok olyan pillanatokat jelentenek, amikor képes elmerülni a fantázia világában és megélni az alkotás örömét. Az általa szervezett élményhetek gyermekeknek igazi varázslatot kínálnak és életre keltik az apró alkotók kreativitását.

Tarts velünk a mai interjúban, ismerjük meg együtt Anikó inspiráló történetét, ami bebizonyítja, hogy az álmaink megvalósíthatók, ha a kreativitás és elhivatottság vezérli utunkat.

Palpani: https://palpani.hu

Kiadja: https://pannon-podcast.hu

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00