Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?

A podcast epicentrum célja

Mi a podcast?

Elsőre rávághatnánk, hogy egy online közzétett hanganyag, egy olyan formátum, ami napjainkban egyre népszerűbbé válik. De ennél valójában sokkal több.

A hallgatóknak egy műsor, ami informálja vagy akár szórakoztatja őket és szélesíti a látókörüket azzal, hogy olyan dolgokról mesél, amiről korábban talán még nem is hallottak. Mindezt képek nélkül teszi, csupán a szavak erejével.

A készítőknek pedig alkotás, önkifejezés, tudásátadás vagy lehetőség arra, hogy minél több ember arcára csaljanak mosolyt vagy akár egy fontos témáról párbeszédet indítsanak. Az viszont mindegyik podcastben közös, hogy alkotóik egy kis szeletet adnak magukból is azoknak, akik az epizódjukra kattintanak.

A Telekom podcast.hu oldala azzal a céllal született, hogy összehozza a podcast két alappillérét, a kreátorokat és a hallgatókat, hogy aztán velük együtt formálhassuk a magyar podcast közösséget.
Digitális megoldásunkkal lehetőséget adunk mindenkinek, hogy a podcastek között könnyen megtalálhassa a számára legrelevánsabb tartalmakat, megkaphassa a választ az őt érdeklő kérdésekre és tágíthassa a saját univerzumát. Hogy ezáltal fejlődjön és még több lehessen.

Hogyan tesszük ezt?

Úgy, hogy platformot biztosítunk ahhoz, hogy a legmeghatározóbb magyar podcastek egy helyen megtalálhatóak legyenek. Létrehozzuk a podcast epicentrumot, ami mindenki előtt nyitva áll. Mindegy, hogy egy perces vagy több órásak az adások, naponta vagy csak havonta jön ki újabb tartalom, egyedül vagy csapatként készítik, sőt, a témákban sem szabunk határt.

És mitől lesz ez több, mint egy podcast gyűjtemény?

Attól, hogy egy egyedi innovációval megkönnyítjük azt, hogy a legrelevánsabb tartalmak a lehető legszélesebb közönséghez jussanak el. Oldalunkon egyedülálló módon már az adásokban elhangzott tartalmak is kereshetőek lesznek.

Egy szövegfelismerő algoritmus segítségével a műsorokban elhangzó beszélgetést írott szöveggé alakítjuk, így a hallgatók akár egy kulcsszó, kifejezés vagy egy mondatrész alapján is rátalálhatnak epizódokra, olyanokra is, amikre máshogy talán nem is lett volna lehetőségük.
A készítők pedig még több olyan emberhez tudják eljuttattatni tartalmaikat, akik érdeklődnek a témáik iránt.

A podcast.hu tehát jóval több, mint egy platform. Mi, a Telekomnál hiszünk abban, hogy ez az oldal egy nagyszerű eszköz arra, hogy a kor embere egy újabb digitális lépést tegyen előre, amellyel egyszerűbben juthat azokhoz az információkhoz, amik igazán érdeklik.

Szeretnél te is részese lenni a podcast epicentrumnak?

Csatlakozz