Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Flander Marci triatlon edző - paNNon podcast (3. rész)

Vissza

Flander Marci triatlon edző - paNNon podcast (3. rész)

Sep 22. | 60 perc

Üzlet Vállalkozás Társadalom és kultúra Dokumentumműsor
00:00:00
/
01:00:14

Flander Marci bajai születésű közgazdász, aki a civil életben gabona és takarmány kereskedelemmel foglalkozik, de a Duna közelsége sok más sorstársával együtt az ő életét is már gyerekként meghatározta. Sportolóként először az uszoda klórjának illatával ismerkedett meg, majd a kenuzással töltött évek alatt a téli alapozások során derült ki, hogy a futásban is van keresnivalója. Innen pedig már szinte egyenes út vezetett a triatlonba, amiben több mint húsz versenyszezont töltött el azóta.


Négyszeres hosszútávú magyar bajnok, aki 2014-ben a nagyatádi OB behúzása mellett a Hawaii-ban megrendezett tradicionális Ironman VB-n is korosztályos második lett, valamint még ugyanebben az évben a frankfurti Ironman EB-n korosztályos Európa Bajnok is volt. Hat éve pedig már nem csak magát trenírozza, de edzőként mások felkészülését is segíti.


A Pannon Üzleti Podcast harmadik epizódjának vendége Flander Marci, sokszoros ironman és triatlon edző. A beszélgetéshez csatlakozik Marci egyik edzettje, Németh Norbert is, aki felnőttként, családapaként kezdett bele a triatlonozásba.

Tovább a podcast oldalára