Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

PalPani - paNNon podcast (1. rész)

Vissza

PalPani - paNNon podcast (1. rész)

Jul 30. | 12 perc

Üzlet Vállalkozás Társadalom és kultúra Dokumentumműsor
00:00:00
/
00:12:50

A Pannon Üzleti Podcast mai vendége a pécsi Dr. Heréb Anikó, azaz Palpani. Anikó gyógyszerész végzettségű, kétgyermekes édesanya, akinek az alkotás iránti végtelen szenvedélye hívta életre ezt a varázslatos projektet.

2015-ben született meg az ötlet, hogy létrehozza az "Életszövő" csajos kreatív határidőnaplót, majd 2020-ban követte a Naptarak.com egyedi dátumozású kismamanaplója és kisiskolás emlékkönyve, továbbá számtalan más kreatív termék. Anikó számára a kreatív alkotás nem csupán hobbi, hanem egy életstílus, ami minden korosztály számára inspirációt ad.

Anikó életében a műhelymunkák és DIY workshopok olyan pillanatokat jelentenek, amikor képes elmerülni a fantázia világában és megélni az alkotás örömét. Az általa szervezett élményhetek gyermekeknek igazi varázslatot kínálnak és életre keltik az apró alkotók kreativitását.

Tarts velünk a mai interjúban, ismerjük meg együtt Anikó inspiráló történetét, ami bebizonyítja, hogy az álmaink megvalósíthatók, ha a kreativitás és elhivatottság vezérli utunkat.

Palpani: https://palpani.hu

Kiadja: https://pannon-podcast.hu

Tovább a podcast oldalára