Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?

BNV

BNV

Vissza

BNV

BNV

Televízió és film

A JNA Brand New Voice Magyarország első és egyetlen sorozatterápiás podcast műsora, mely 2011 óta jelentkezik hetente új adásokkal a legfrissebb információkkal és élménybeszámolókkal a popkultúra világából. Ebben a műsorban nem csak azt vizsgáljuk, hogy mi történt az egyes epizódokban, hanem azt is, hogy azok milyen hatással voltak ránk, a nézőkre. Mi hogyan reagálnánk ugyanezekre a dolgokra, és mit tanulhatunk a különböző produkciókból, amit aztán a saját életünkben is alkalmazhatunk. Tarts velünk hétről-hétre, és engedd, hogy az iránytűd legyünk egy tartalom uralta világban.

Epizódok

1-10 megjelenítése a(z) 55 elemből.

Adar végső összecsapása a Délföldi falu lakóival végre megérkezett... 

Udûn tartalmából:

 00:00-12:35 Első benyomások (spoiler mentesen) 

12:36-55:14 Spoileres epizód kibeszélő 

55:15-1:06:56 Érdekességek

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

A mai adás címlapsztorijában az Andor első 3 részéről alkotott részletes beszámolóm. Többet megtudhatsz az NBC idei őszi újoncáról a Quantum leapről sequel sorozatáról is. Ezen kívül pedig elmerengek azon, hogy vajon bajban van-e az MCU, és vajon mi lehet Tom Hanks 4 kedvenc filmje. Mindezt még több érdekes hír társaságában.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

A mai részben próbára tették Elrond és Durin barátságát, Númenorban sem ért mindenki egyet a csatába vonulással. Adar ajánlata is megosztja az emberek népét. És mi a helyzet a kis gyaplábúakkal?


Íme a legfrissebb AFTERSHOW adása A hatalom gyűrűi című Amazon Prime-os sorozatnak.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

A 12. évad nyitóadásában a nosztalgia mellett beszélek James Cameron azon kijelentéséről, hogy neki köszönhetően építették fel a stúdiót, amiben az Avatárt kritizálta a stúdió vezetősége. Ezen kívül szó lesz arról is, hogy az új network tévés évadban milyen változásokon esnek át a sorozatok.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

A mai szezonzáró adásban három kedvenc sorozatomé lesz a főszerep. Az egykori ABC Familyn futó The Fosters spin-off-ja a Good Trouble gyorsan belopta magát a szívembe. A Cobra Kai 5. évada olyan jól sikerült, hogy egy adásban nem is tudtam mindenről beszélni, amiről kellett. Végül pedig A káprázatos Mrs. Maisel varázsolt el.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Bekapcsolom a nosztalgiafaktort és a műsor 11. születésnapján, a 12. évad nyitányának napján közkinccsé teszem a LEGESLEGELSŐ BNV-t, amit valaha készítettünk. Joey, Luke és Dóri voltak a műsorvezetői. Íme egy kísérletezgetős podcast, ami pár popkultúra iránt szenvedélyesen érdeklődő személy szerelemgyereke lett. És a szenvedély még ma is tart. 

Az első adás témájából:
Elkezdődött az új szezon, és máris bemutattak néhány vadiúj sorozatot.  Érinteni fogjuk o Sarah Michelle Gellar tévés visszatérését o emellett szó lesz Christina Applegate és Will Arnett közös gyerekneveléséről is  valamint megállunk egy szóra a Vámpírnaplók "testvérsorozatát" is, ami a változatosság kedvéért a boszorkányokról szól.  Természetesen a veteránokról sem feledkezünk meg. o Középpontban lesz a Parenthood harmadik évadának első része,  valamint a 2011-es Emmy-díj átadás is.  Szinkron véleményünk nélkül sem hagyjuk majd a hallgatókat, hiszen a műsorig több új sorozat is bemutatkozott a hazai képernyőkön (Mike & Molly, Vérmes négyes, Sikersorozat)  A Lady Antebellum harmadik nagylemeze ("Own the Night") 1 héttel az adás előtt jelent meg. Ezt az apropót nem hagyhatjuk szó nélkül!   (az esetleges hanghibákért előre is elnézést kérünk. még mi is csak tanuljuk :D) u.i.: Latinovits Zoltán szerelmes levele

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

A mai adásban vár az '50-es évek New Yorkja és annak női stand up világa. Persze csakis miután kibeszéltünk mindent, ami az űrben történik.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Bob Chapek azt mondta, hogy szívesen kivásárolná a Comcastot a Huluból már most, nem várná meg 2024 januárját vele. Viszont a Comcast vezetője azt mondta nyitottak a dologra, de nem olyan alacsony áron, mint amit a Disney mond, helyette inkább licitháborúra bocsátanák a 30%-os részesedésük a Huluban. Vajon mennyire fogja tudni felverni a Comcast a részesedését?

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Üss előbb, ne kegyelmezz! - tartja a mondás, azonban a Miyagi-Do filozófiája ennél jóval összetettebb. Itt a lelkibékéhez vezető utat lehet megtanulni, ami az önvédelemben csúcsosodik ki. Meg egy mexikói mini tripben. Mindezt úgy, hogy egy verdával az úton keresünk egy jó ügyvédet, aki a mágia ellen létre tudna hozni törvényeket, hogy azt a Sárkányok háza tagjai ne tudják újból használni. Mert a mágia csak Miki egéré...

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

A mai részben:

Galadriel börtönbe kerül... 

Theot megtámadják az orkok, miközben élelmet igyekszik szerezni a népének... 

Elrond megpróbálja kideríteni mit titkol előle Durin...

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00