Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?

Ugye felvetted?

BNV

Vissza

Ugye felvetted?

BNV

Televízió és film

"Ugye felvetted?" - Tettük fel ezt a kérdést először a szüleinknek (vagy hétvégente a nagyszüleinknek), majd pedig a VHS felvevőnknek, miután beidőzítettük. És reménykedtünk, hogy a műsorok nem csúsztak, és nem maradtunk le semmiről. Micsoda idők voltak! Szerencsére ma már a streaming szolgáltatásoknak köszönhetően semmiről sem maradunk le, és bármit megnézhetünk, amit csak akarunk, amikor csak akarjuk. Sőt, akár újra is nézhetjük őket. Ezért úgy döntöttem, hogy egy hatalmas kihívás elé állítom magam, újranézem 4 kedvencem, mind a 38 évadának 823 részét. Tarts velem ezen az izgalmas úton!

Epizódok

1-7 megjelenítése a(z) 7 elemből.

A hódoló, aki előnyben részesíti a szőkéket, beavatja Ryant a különleges képességeibe. Mert a történelem ismétli önmagát, és ha nem figyel, hamar a vádlottak padján találhatja magát. Vajon-e kiút, vagy ez a leszármazás már a vég? Hallottál már kereszteződésekről? És kötöttél már alkut a démonnal? 


Ebben az adásban megnézett részek: A hódoló, A történelem ismétli önmagát, Leszármazás, Ryan (Smallville), Különleges képesség, Szőkék előnyben, A vádlottak padján, Alku a démonnal (Odaát)

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

"Isten hozott, b..i! Narancsvidéken ez a módi." - hangzott el a legendás pilotban Luke szájából. Ez volt az a rész, amikor Ryan Atwoodban, a kocsitolvaj Chino-i srácban meglátott valamit Sandy Cohen és befogadta az otthonukba. Seth azonnal összebarátkozott vele, Marissa beleszeretett, Ryan pedig mindenki életét fenekestül felforgatta...

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Jöhet a Smallville és a Supernatural 2. évada? Ha igen, akkor kelj át az átjárón, hogy egy rekesztő hőségben megtudd a titkokat, melyet a vörös kriptonit rejt. De vigyázz, mert ha eljön a bohóc életre kel benned a vérszomj, és utána nem csak a lány nem nyugszik békében, hanem te sem.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Velem tartasz a '80-as, '90-es évek legmeghatározóbb animációs produkcióinak újranézésében? Éld át újra a Simpson család, a Kacsamesék és a Csipet csapat részeit ebben a műsorban.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Elérkezett ez az adás is. A végére értem két legendás WB sorozatnak. A mai adásban a Smallville és a One Tree Hill első szezonjának utolsó 5-6 részéről beszélek bő másfél órában. Vajon hogyan értek véget ezek a legendás nyitó évadok? Milyen nagy fordulatok és karakter fejlődéseket tapasztaltunk az ide vezető úton?

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Jöhet újabb 8 epizód? Ha igen, akkor folytassuk a Smallville, és a One Tree Hill újranézését, valamint fejezzük be ebben az adásban a Supernatural első évadát. Vajon milyen közös pontokat fedezhetünk fel a mai epizódok elemzése során?

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Ugye felvetted?! - hangzott el a kérdés tőlem még 2002-ben, amikor elindult itthon a Clark Kent ifjúságát elmesélő Smallville. A One Tree Hill a zenei világával - és a főcímével- fogott meg, a Supernatural pedig életem legmeghatározóbb sorozatává vált rögtön ahogy elindult. Most közel 15-20 év után eljött az ideje, hogy újranézzem ezeket a kedvelt sorozatokat. Vajon kiállják az idők próbáját? Derítsük ki együtt!

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00