Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

#22: Csiszár Kornél, a Khibu túrafelszerelés-márka létrehozója

Vissza

#22: Csiszár Kornél, a Khibu túrafelszerelés-márka létrehozója

Nov 09. | 40 perc

Társadalom és kultúra Helyek és utazás
00:00:00
/
00:40:37

A Túranapló 22. adásában Csiszár Kornéllal beszélgetek. Kornél a Khibu outdoor márka (https://khibu.hu/) létrehozója, legtöbb termékének készítője. A hobbiból kezdett, majd mellékállásban folytatott túrafelszerelés-gyártás ma már feleségével közös cégük alapja. Úgy találkoztam Kornéllal, hogy szerettem volna egy jó quiltet, más szóval túrapaplant, hogy hűvösebb időben is tudjak vadkempingezni, ezért felhívtam, hogy megbeszéljük, hogy mire is van pontosan szükségem. Olyan lelkesen mesélt, hogy megkértem, hogy beszélgessen velem a Túranaplóban is.

Májusban látogattam meg a műhelyében, amikor elmentem az elkészült quiltemért. Megmutatta a különböző anyagokat, kipróbáltam néhány dolgot, aztán sok minden szóba került: ultralight túrázás és függőágyazás, hogy pontosan mi a quilt; hogy hogyan találja ki Kornél, hogy pontosan mit is gyártson, és persze az is, hogy hogy lesz brand egy hobbiból, és mikor mondja azt az ember, hogy "na, akkor most tényleg ezt fogom csinálni teljes munkaidőben", és hogyan ad ki a saját kezéből bizonyos munkafázisokat valaki egy ilyen szerelemprojektben.

Ha bármilyen kérdésetek, ötletetek, megjegyzésetek van, írjatok emailt a podcast@hiking.hu e-mailcímre! A korábbi (és jövőbeli) adásokat a podcast.hiking.hu címen találjátok, ha pedig tetszik a műsor, és szeretnétek támogatni, azt a podcast.hiking.hu/tamogatas oldalon keresztül tehetitek meg. A honlapon kívül megtaláltok engem Facebookon vagy Instagramon is Másfélmillió néven, amely profilokon egyébként a saját kéktúrámról számolok be.

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/turanaplo/message
Tovább a podcast oldalára