Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

#21: Ispánovity Márton, a Lokomotív Turista Egyesület ügyvezető elnöke

Vissza

#21: Ispánovity Márton, a Lokomotív Turista Egyesület ügyvezető elnöke

Oct 04. | 54 perc

Társadalom és kultúra Helyek és utazás
00:00:00
/
00:54:29

A Túranapló 21. adásában Ispánovity Mártonnal, a Lokomotív Turista Egyesület ügyvezető elnökével beszélgetek.

Szóba kerül az Márton életpályája, a Lokomotív Turista Egyesület és az Országos Kéktúra ahhoz szorosan kapcsolódó története. Elsősorban a tíz évvel ezelőtti OKT60 és az idei OKT70 mozgalmakról kérdeztem, de sok, a podcastban eddig nem hallott részletre is fény derül a Kéktúra első éveiből is. Beszélgetünk még teljesítménytúrázásról, horvát kapcsolatokról, konkrét, Márton által elért eredményekről, és arról is, hogy tulajdonképpen mivel is kéne foglalkoznia a Magyar Természetjáró Szövetségnek.

Jegyzetek
– A Lokomotív Turista Egyesület honlapja: http://www.lokomotiv.hu/
– OKT70 Facebook-csoport (információk, hírek, beszámolók):  https://www.facebook.com/groups/3097265600526752
– Az adásban szóba került a Velebit hegységen átvezető Premužić-ösvény, amelyről a Tenczer Gábor részletes beszámolót írt a Telexen: https://telex.hu/szepkilatas/2022/06/18/1600-meter-magasbol-csobbantunk-a-tengerbe

Ha bármilyen kérdésetek, ötletetek, megjegyzésetek van, írjatok emailt a podcast@hiking.hu e-mailcímre! A korábbi (és jövőbeli) adásokat a podcast.hiking.hu címen találjátok, ha pedig tetszik a műsor, és szeretnétek támogatni, azt a podcast.hiking.hu/tamogatas oldalon keresztül tehetitek meg. A honlapon kívül megtaláltok engem Facebookon vagy Instagramon is Másfélmillió néven, amely profilokon egyébként a saját kéktúrámról számolok be. Köszönöm a figyelmet, sziasztok!

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/turanaplo/message
Tovább a podcast oldalára