Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Terefere B.Király Györgyivel: Az umami, a szabad aminosav és a hullaméreg nyomában

Vissza

Terefere B.Király Györgyivel: Az umami, a szabad aminosav és a hullaméreg nyomában

Nov 30. | 50 perc

Egészség és fitnesz
00:00:00
/
00:50:48

Miért tesznek szabad aminosavat a takarmányba, mi az az umami, és, hogyan kerülhet a húsból a tányérunkra a kadáverin, vagyis a „hullaméreg”? Mester Károly agrármérnök és természetgyógyász az állatok között töltött negyven esztendő alatt szerezte tapasztalatait, ma elsősorban a mi egészségünk titkait kutatja. Simán összehasonlítja a kocalányok és az emberlányok szülési szokásait, betegségeit, és nem hagy kétséget afelől, hogyan hat ránk a modern táplálkozás, a GMO-k és az adalékanyagok. Ez egy terminus technikuszokkal tarkított hosszú, provokatív és tanulságos beszélgetés mindenkinek a számára, aki tudni szeretné, mit tesz a testével.

Tovább a podcast oldalára