Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

SoloQ 2x17 - Combat Heroes - Egy Fantasy, FPS, PVP Multiplayer ... Könyv

Vissza

SoloQ 2x17 - Combat Heroes - Egy Fantasy, FPS, PVP Multiplayer ... Könyv

Oct 10. | 33 perc

Szabadidő Videójátékok
00:00:00
/
00:33:20

Eddig majdnem teljes egészében videójátékok tervezéséről, és fejlesztéséről beszéltünk. De a termék tervezés, game design, játékfejlesztés nem csak exkluzívan a digitális, vagy videó játékokra értelmezhető. Játék egy fizikai játék is, egy toy, egy félig digitális játék is, vagy éppen ... egy könyv. 

Jelen epizódunk témája egy könyv, azaz nem is egy, hanem mindjár kettő, pontosabban egy könyv páros. A Combat Heroes - White Warlord és Black Baron egy olyan könyv páros, ami megvalósít egy multiplayer PVP játékot, fantasy környezetben, mégpedig FPS nézetben. Hogy lehetséges ez?

Válaszd a Fehér Hadvezért, vagy a Fekete Bárót és küzdjetek meg a Dungeon-ben. Győzzetek, haljatok meg, vagy adjátok fel. Szerezzetek sérüléseket, vagy épp fejlődjetek és harcoljatok ismét.

A SoloQ 2. évadának 17. epizódjában témánk a Combat Heroes, és annak elegáns dizájnja, ami azok számára akik anno játszottak Kaland Játék Kockázat könyvekkel ismerős lehet. Viszont a KJK könyvekkel ellentétben a Combat Heroes, egy multiplayer PVP aréna játék. 

Hogy hogyan működik, kiderül a SoloQ 17. adásából!


Köszönöm hogy itt vagytok és hallgatjátok a SoloQ-t!

Intro: Simon Leong - Swingin' Swords (Monster Hunter Swing)

Outro: Gnome - Blacksmith


Tovább a podcast oldalára