Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Feltépett sebek (Vendég: Vida Szabolcs és Vida Péter)

Vissza

Feltépett sebek (Vendég: Vida Szabolcs és Vida Péter)

Jan 11. | 59 perc

Sport
00:00:00
/
00:59:04

Párosan szép az élet, tartja a mondás, s ezt a bölcseletet szem előtt tartva egy testvérpárt, Vida Szabolcsot és öccsét, Pétert hívtuk a stúdióba. A két fiatalember bár most már a raliban éli ki az adrenalin utáni vágyát, korábban a salakmotorosok táborát erősítették.

Szabolcsot megkérdeztük többek között arról, hogy: a saját vagy az édesapja álmát váltotta valóra, amikor salakos lett? Hogyan élte meg, amikor esélytelenként, mégis a legjobb és egyben egyedüli magyarként továbbjutott a debreceni U19-es Eb-selejtezőből? Milyen érzés volt az egykori példaképek, Tomasz Gollob és Tony Rickardsson ellen motorozni? Sam Ermolenko invitálása ellenére miért nem szerződött a brit ligába? 20 évesen miért döntött a visszavonulás mellett?

Pétert megkérdeztük többek között arról, hogy: példaképként vagy riválisként tekintett a bátyjára? Hogyan élte meg Szabolcs sikereit? Miért lett nagyon rövid a versenyzői karrierje? Az adrenalin szempontjából miben különbözik a speedway és a rali? Miért tartja fontosnak, hogy szponzorálja Lovas Zoltánt?

Tovább a podcast oldalára