A minket, utazókat egyik leginkább foglalkoztató és talán legjobban megosztó téma, az utazásaink alatti étkezések kérdése. És nem csak annak egészséges vagy épp egészségtelen mivoltára gondolunk, hanem a gyomorbajok elkerülésére, a fertőtlenítő pálinka városi legendájára, svédasztal vs. utcai étkezés kérdésére, sőt még az éttermek megfelelő választására is.
Szabó Adrienn dietetikussal merülünk el a témában, aki amellett, hogy imád utazni, határozott, ámde mindenki számára érthető és megérthető véleménnyel van a fentiekről, de ami ennél is fontosabb, hogy betartható és nem szélsőséges ajánlásokat is elmond nyaralásaink és mindennapjaink étkezési gyakorlataira.
Szóval ha eddig kétségeid voltak azzal kapcsolatban, hogy merjél e utcán enni egy ázsiai országban, vagy nem tudod, hogyan kezeld a svédasztalok felfoghatatlan választékát, miként kerüld el a 3 kg túlsúlyt a nyaralásod után, érdekelnek az étterem választás szempontjai, vagy mit tegyél, ha megtörtént a baj....? Nos, akkor ez az egyik kedvenc, egyben leghasznosabb adás lehet számodra, extraként szuper étterem ajánlásokkal a beszélgetés végén!
És a pálinkás fertőtlenítés kérdésére is választ kaptunk:)