Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Hiszed, ha látod: Törökország Tóth Ágival!

Vissza

Hiszed, ha látod: Törökország Tóth Ágival!

Jun 27. | 69 perc

Társadalom és kultúra Helyek és utazás
00:00:00
/
01:09:53

Neked mi jut eszedbe Törökországról? Ha az első gondolataid között szerepelt Isztambul, a bazár, a kebab, esetleg a Riviéra, akkor ez RoadMovie epizód rengeteg újdonságot fog tartogatni számodra!  Európa és Ázsia határán egy olyan világot fedezhetsz fel, amelyben szinte mindent megtalálsz, ami a két kontinensre jellemző!

Ha a az ország nevét olvasva esetleg másra asszociáltál, akkor sem hiába indítod el a nyári extra adásunkat, mert egy olyan utazásra viszünk, ami számtalan, kevesek által ismert rétegét tárja fel Törökországnak, a térséget kívül-belül jól ismerő Tóth Ágival, a NarGourmet márka alapítójával!

Bennfentes tippek Isztambul legmenőbb helyeiről, rejtett hippi falu a Földközi Tenger partján, a kevesek által látogatott keleti régió és persze a Riviéra, ami kihagyhatatlan minden török utazásból. Az extra adás az IBUSZ támogatásának köszönhető, így a sztorik mellett egészen konkrét itinerrel, néhány szállás javaslattal és izgalmas körutazással is szolgálunk, ha még nem döntötted el, merre indulsz következő utazásodra!

Tovább a podcast oldalára