Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

RoadMovie az epicentrumban: Ecuador & Galapagos - Molnár Péter

Vissza

RoadMovie az epicentrumban: Ecuador & Galapagos - Molnár Péter

Feb 15. | 67 perc

Társadalom és kultúra Helyek és utazás
00:00:00
/
01:07:46

2024. első podcastja egy élő bejelentkezéssel, az aktuálisan épp drogkartellek háborúja alatt álló Ecuadorból, szükségállapot idején. Mindez nem akadályozta meg az ország keresztül-kasul bejárását és persze a galapagosi álom beteljesülését sem. Kovács Ági a műsorvezető székében, Péter pedig egyenesen a Csendes Óceán partjáról!

All You Need is Ecuador! Ennél nem is lehetne beszédesebb dél-amerikai ország turisztikai hivatalának a marketing szlogenje, amely azt ígéri, hogy itt mindent megtalálsz, amire szükséged van. És ez esetben, nyilván nem az élő adásban fegyverekkel fenyegetőző gerillákra, utcai harcokra és börtönből meglépő drogbárókra gondolnak, hanem az ország másik arcára, ami a leírtaknál sokkal barátságosabb.
És felfedezésre érdemes! Bár a szövegnek kettős jelentést adtak az elmúlt hetek fejleményei, mindezektől eltekintve Ecuador egy ritka és különleges természeti adottságokkal rendelkező ország, ahol a 6 ezres vulkáni hegyek éppúgy megtalálhatóak, mint az amazóniai esőerdők, az Atlanti Óceán végtelen strandjai és a Galapagos Szigetek, ami semmihez sem fogható e földön. 

Részletes beszámoló Dél-Amerika legváltozatosabb országából a RoadMovie LIVE-ban! Ezúton is hatalmas köszönet Áginak, a profi moderálásért és a vállalkozásért a műsor vezetésére!

Tovább a podcast oldalára