Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Pimaszúr Ománban! - Termes Nóra és Papp Gergő

Vissza

Pimaszúr Ománban! - Termes Nóra és Papp Gergő

Dec 14. | 65 perc

Társadalom és kultúra Helyek és utazás
00:00:00
/
01:05:37

Papp Gergő, vagyis Pimaszúr, igazi mélyvízbe ugrott azzal, hogy felnőtt élete első szervezett utazásán vett részt, de nem bánta meg és mi sem fogjuk!

Hiszen így mindent megtudunk, a télből-nyárba lehetőségek feltörekvő kiscsillagáról, az idei szezon egyik legjobb választásáról, vagyis Ománról! Gergő és Nóra szemüvegén keresztül nézzük meg, hogy az egykor mindig bosszankodó riporter, hogyan érezte magát az IBUSZ első charter útján, a közel-keleti szultánságban és mire számíthat az, aki ezt az országot válassza idén az egzotikus nyaralásra?

Ománban, a 70-es években mindössze 14 km aszfaltozott út és 2 db iskola volt, mára pedig a térség legdinamikusabban fejlődő országa lett, ahol évi 35 nap szabadság jár mindenkinek, hogy legyen idő elkölteni a 800 ezres havi átlagfizetést!

Na de mit keres Pimaszúr egy társasúton? Hogyan élte meg a közeget? Miért lehet a legjobb választás most ez az ország a téli nyaralásra, ahol néha még felfelé is gurulnak az autók? Sok kérdés, de még több válasz friss élményekkel, elsőkézből, Termes Nórával és Papp Gergővel!

Tovább a podcast oldalára