Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Nahát, egy másik Balaton! A BB365 projekt - Princzinger Péter és Horváth Milán

Vissza

Nahát, egy másik Balaton! A BB365 projekt - Princzinger Péter és Horváth Milán

Sep 28. | 65 perc

Társadalom és kultúra Helyek és utazás
00:00:00
/
01:05:59

A RoadMovie Podcast ezúttal nem lépi át a határokat, hanem itthonról, azon belül is a kedvenc tavunkról, a Balatonról szól!

Tudtad e például, hogy a magyar tenger legszebb panorámája a nem északon, hanem a lellei hegyekben van? És azt, hogy a laposnak vélt déli parton, Balatonfenyvestől pár km-t eltávolodva szarvascsordák rohanhatnak át előtted, miközben a Majorka művésztelepre tartasz egy különleges vacsorára? De északon is van élet a Füred-Tihany tengelyen túl: a régiót körbekóstolhatod a felvidéken, egy film díszletei között vezetett tematikus túra keretében is!

Mindez, és még 70 szuper útvonal, 1.000 km kitáblázott bringaúton, a BalatonBike 365 projekt által! Ha azt hiszed, hogy ismered a Balatont, akkor csekkold a 3.200 attrakciót és gondolj újra mindent, amit eddig a legnagyobb tavunkról gondoltál! A strandoktól eltávolodva egy új világ nyílik meg előtted, ami egész évben, más-más arccal és olyan élményekkel vár, amelyekről, talán nem is gondoltad, hogy léteznek. Egy másik Balaton, a BB365 megálmodójával Princzinger Péterrel és egy világjáró bringással, Horváth Milánnal, aki 4 kontinens után Keszthelyen találta meg, amit mindig is keresett!

Tovább a podcast oldalára