Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Biztos, hogy jól utazol? Utazási iroda, vagy saját szervezés? - Termes Nóra

Vissza

Biztos, hogy jól utazol? Utazási iroda, vagy saját szervezés? - Termes Nóra

Aug 10. | 67 perc

Társadalom és kultúra Helyek és utazás
00:00:00
/
01:07:58

Hogyan utazol te? Utazási irodával, vagy saját szervezésben? Esetleg mindkettő? Ha töltöttél e már hosszú heteket és éjszakákat egy-egy privát út megszervezésével, vagy vetted e észre azon magadat, hogy az utazásod közben mást sem csinálsz, csak keresgélsz, menedzselsz, utánanézel, foglalsz, ahelyett, hogy végre kipihennéd magad.... Nos akkor talán már te is elgondolkodtál a kérdésen.

Az egyéni szervezéshez ma már végtelen mennyiségű információ, értékelés, fórum, szállást, repjegyet és szinte minden mást is foglaló oldalak tömkelege áll rendelkezésünkre. Ez azonban melós műfaj, sok ráfordítással, nem kevés kockázattal jár, és azzal a tudattal kelünk útnak, hogy magunkra vagyunk utalva, bármi is történjen.
Menjünk inkább irodával? Kétségtelenül wellness a fentiekhez képest, hiszen mindenféle macera nélkül, egy kész csomagot kapunk, amiben a legnagyobb kihívás, a katalógusból a megfelelő hotel kiválasztása és a fakultatív programok eldöntése. A nyaralásunk közben pedig nincs más dolgunk, mint élvezni minden percét, az előre kitalált és szépen keretezett élményeknek.

Melyik, kinek éri meg és hogyan kombináljuk okosan? Kiderül második nyári extra adásunkból: irodával, vagy egyénileg pro és kontra, Termes Nórával!

RoadMovie Hírlevél feliratkozás ezen a linken: HÍRLEVÉL – RoadMovie Podcast


Tovább a podcast oldalára