A csirke, mint rendszer – hogyan épít fenntartható jövőt a Master Good
Apr 17. | 44 perc
marketing@boschrexroth.hu (Bosch Rexroth)
Üzlet
Menedzsment
Tudomány
Biológia
Technológia
Ebben az epizódban kiderül:
- Milyen egy teljes körforgásos gazdasági modell a baromfiiparban
- Milyen hatása van annak, ha egy család több generáción át a földből és az állatokból él
- Hogyan lesz egy csirke nemcsak étel, hanem rendszerépítő elem
- Miért jelent versenyelőnyt, ha egy vállalat nemcsak termel, hanem újrahasznosít és innovál
- Miért lehet a csirke a legfenntarthatóbb húsféle
- És: mit tanulhat a fiatal generáció a legózáson keresztül az üzletvezetésről
Ha érdekel, hogyan lehet egyszerre modern, globális és mégis gyökeresen magyar módon élelmiszert termelni, ezt az epizódot nem érdemes kihagyni!
Tovább a podcast oldalára