Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Cég- és életvezetésről őszintén Gazsi Zoltánnal

Vissza

Cég- és életvezetésről őszintén Gazsi Zoltánnal

May 09. | 50 perc

marketing@boschrexroth.hu (Bosch Rexroth)

Üzlet Menedzsment Tudomány Biológia Technológia
00:00:00
/
00:50:53

A RE:FACT podcast legújabb epizódjában Gazsi Zoltán, az Eisberg sokszorosan díjnyertes cégének ügyvezető igazgatója osztja meg velünk vezetői filozófiáját és élettapasztalatait. Egy különösen mély és inspiráló beszélgetés részese lehetsz ebben a részben, ahol megtudhatod hogyan teremthetünk meg egy olyan vállalati kultúrát, ahol az őszinte visszajelzések valóban számítanak, és mit jelent az egymás tiszteletén alapuló munkakultúra? Lehet-e a túlzott transzparencia hátrányos egy vállalat számára, és ha igen, hogyan találhatjuk meg a megfelelő egyensúlyt? Hogyan befolyásolja boldogságunkat a kapcsolati hálónk, és milyen szerepet játszik ebben a közösségi élet?

Beszélgetünk a kék zónákról is: mit tanulhatunk az ott élőktől a hosszú élet titkairól, és hogyan ismerjük fel és kezeljük hatékonyan saját stresszforrásainkat? Zoltán elmondja, hogyan alakíthatjuk át a stresszt pozitív energiává és válaszol olyan kérdésekre is, minthogy hol kezdődik a fenntarthatóság, az önismeret és a közösségi felelősségvállalás.

Ha szeretnéd megtudni, miként inspirálhatjuk egymást a kitaposott ösvények elhagyására – akár a cégen, akár a családon vagy baráti társaságon belül – ezt az epizódot semmiképp ne hagyd ki!

Tovább a podcast oldalára