Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

188. epizód - Robotizálható szerkesztőségek?

Vissza

188. epizód - Robotizálható szerkesztőségek?

Sep 04. | 23 perc

Oktatás
00:00:00
/
00:23:19
Az adásunk témája a szeptemberben megrendezésre kerülő AI Summit. Starcz Ákos, az Indamedia AI Summitért felelős igazgatósági tagja a vendégünk, akit többek között arról kérdezünk, miért tartották fontosnak kiadóként, hogy ebben a témában szervezzenek konferenciát, és hogyan látja a mesterséges intelligencia szerepét a szerkesztőségek munkájában.
Előtte megnézzük a Paramount sulikezdős, stopmotion technikával készült szpotját, valamint BALAZS KICKS videóját az iskolakezdési ajánlatukhoz, amelyben Alekosz kapta a főszerepet. A szpotszemlében beszélünk két OTP-reklámról is: az egyik a kártyás fizetést népszerűsíti western stílusban, a másik a diákhitelt – a két szpot közül csak az egyik sikerült jól...
Továbbá szó lesz arról, hogy a MAKSZ és a Kreatív Magazin 2023-tól ismét közös ügynökségi rangsort ad ki. De hallhatsz arról is, hogy a Meta mesterséges intelligencia alapú ajánlásai helyett hamarosan akár időrendben, válogatás nélkül is böngészheted az általad követettek tartalmait az Instagramon és a Facebook-on.
Az epizódban kibeszélt videókért katt ide:
Paramount
BALAZS KICKS
OTP kártyás fizetés
OTP diákhitel
Tovább a podcast oldalára