Egy séf és egy termelő találkozása az online térben
A digitalizáció a vendéglátásban az áru megrendelésétől egészen a vevő kiszolgálásáig minden technológiai folyamathoz hozzárendelhető. Az online rendszerek előnye a kockás papírral szemben, hogy ki lehet elemezni az adatokat, és fel lehet készülni a következő időszakra, növelve ezzel a vállalkozás hatékonyságát. A Symbioo felületén a termelők és a séfek találkoznak egy virtuális konyhakertben: már a magok elültetése előtt tudni lehet, hogy melyik zöldség vagy gyümölcs kerül majd a vendég tányérjára.
Piszkor Norbert, a Madhouse séfje és Dr. Kuslits Béla, az Agri Kulti kutatója beszélgetnek arról, hogy a digitális rendszerek hogyan fejleszthetőek a felhasználói igényekhez és milyen kihívásokra kell megoldást találniuk a korral haladó gasztrovállalkozásoknak.
---
Ha szeretnél megtudni többet rólunk:
A tudásmegosztás támogatója a Mastercard és a Bizpay.
Vendégeink:
Piszkor Norbert (séf, Madhouse)
Dr. Kuslits Béla (Az Agri Kulti kutatója, szociológus, környezetgazdász)
Műsorvezető: Petur András
Gyártó: Showcast Media