A kommunikáció a vendégélmény alapja
Az éttermes vállalkozásoknak komoly kihívást jelent a vendégértékelések kezelése. Nem lehet minden igénynek megfelelni, de a megfelelő kommunikáció rengeteget számít.
A vendégélmény azonban nem csak a vendéglátón múlik, kellő nyitottság szükséges a vendég részéről is, hogy képes legyen befogadni, amit az étterem közvetít felé. Igaz-e az a régi mondás, hogy mindig a vendégnek van igaza?
Szükséges-e, és ha igen, hogyan lehet a vendégeket edukálni, nyitottabbá, befogadóbbá tenni az éttermes vállalkozások irányába?
Mit tehet a vendég, hogy elkerülje a csalódást jelentő helyzeteket?
Hogyan kommunikáljon jól egy gasztrovállalkozás?
Tizedik podcast adásunkban ezeket a kérdéseket járjuk körül Barabás Csaba Heinz, a tiszafüredi Mariska étterem tulajdonosa és Aczél László gasztroblogger segítségével.
—
Ha szeretnél megtudni többet rólunk:
A tudásmegosztás támogatója a Mastercard.
Hasznos linkek
Műsorvezető: Petur András
Gyártó: Showcast Media