Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Fenntartható ételkiszállítás

Vissza

Fenntartható ételkiszállítás

May 26. | 46 perc

Piqniq Budapest

Üzlet Vállalkozás
00:00:00
/
00:46:51

A csomagolás tudatos tervezése a környezetért


A járványhelyzet alatt sokszorosára nőtt az igény a házhozszállításra. Egy gasztrovállakozásnak a működése kezdetén végig kell gondolnia, lesz-e ételkiszállítás a profiljában. Egy biztos, ennek a tevékenységnek igen nagy az ökológiai lábnyoma, de tudatos tervezéssel, és előre gondolkodással sokat tehet egy vállalkozás a környezetéért. Helyettesíthető-e papírral teljes mértékben a műanyag csomagolóeszköz? Biztosan környezettudatos, ami lebomló? Hogyan lehet a greenwashing jelenséget elkerülni? Van-e jövője a többször felhasználható ételes dobozoknak? Tudja-e egy gasztrovállalkozás vagy egy kiszállítással foglalkozó nagy iparági szereplő formálni a fogyasztók szemléletét ezen a téren?


A Piqniq Budapest 9. podcast adásában ezeket a kérdéseket járjuk körül Kovács Szabolcs, fenntarthatósági szakemberrel és Szórád Gáborral, az iparághoz számtalan ponton kapcsolódó étel kiszállításban érdekelt vállalkozóval.

---

Ha szeretnél megtudni többet rólunk:

https://piqniq.hu/

A tudásmegosztás támogatója a Mastercard.

Hasznos linkek

  • Kovács Szabolcs
    https://www.linkedin.com/in/szabolcs-kovacs
  • Szórád Gábor
    https://www.tadam.hu/rendeles/fooldal

Műsorvezető: Petur András

Gyártó: Showcast Media

Tovább a podcast oldalára