Így tartsd meg az értékes munkaerőt!
Egy gasztrovállalkozás talán a többi vállalkozásnál is jobban függ a benne dolgozó munkatársak hozzáállásától. Jól szervezett csapatjáték szükséges, élén a folyamatokat átlátó vezetővel.
Fontos, hogy a vezető az önismerete alapján megfelelő munkavállalókat válasszon ki maga mellé, de ahhoz, hogy hosszútávú legyen a közös munkavégzés, folyamatosan motiválni kell a dolgozókat.
A legfontosabb rendszert adni a csapattagok köré, amelyben mindenki biztonságban érzi magát. Ugyanilyen fontos lehet a motiváló munkakörnyezet kialakítása.
Adásunkban Pistyur Vera, a Bridge Budapest alapítója és Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezetője mond tippeket arra, hogyan lehet hosszútávon megtartani az értékes munkaerőt.
---
Ha szeretnél megtudni többet rólunk:
A tudásmegosztás támogatója a Mastercard.
Hasznos linkek
Gazsi Zoltán (Eisberg Hungary)
Pistyur Vera (Bridge Budapest)
Műsorvezető: Petur András
Gyártó: Showcast Media