Hogyan fejlődjön együtt egy gasztrovállalkozás a környezetével?
Budapest, mint minden élő város folyton változik, új helyek nyílnak, mások bezárnak. Változnak a vállalkozók igényei, a fogyasztók és a trendek is. Hosszútávon azok a helyek fenntarthatóak, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak egy város jelenéhez. Az urbanisztikai szakembereknek fontos szerep jut, az egyes városrészek átalakulása hatással van a gasztroegységek életére is.
Hetedik adásunkban erről a témáról beszélgetünk Koniorczyk Borival, a Hosszúlépés. Járunk? és a Normafa delikát tulajdonos-alapítójával, valamint Vitézy Dáviddal, aki a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója és a Közlekedési Múzeum megbízott főigazgatója.
Ha szeretnél megtudni többet rólunk:
A tudásmegosztás támogatója a Mastercard.
Hasznos linkek
Vitézy Dávid
Koniorczyk Bori
Műsorvezető: Petur András
Gyártó: Showcast Media