„Bármikor, bármilyen borról, bárhogyan örömmel beszélek. Illetve relatíve az elmúlt 10 év alatt a legtöbb újvilági borvidéket is bejártam, vagy dolgoztam, vagy meglátogattam tüzetesebben. Amit mondjuk a tankönyvekből megtanul az ember, azt be tudom hozni.”
A Palackozott mesék, szűretlen történetek legújabb adásában a boros szakma egy olyan szereplőjét ismerhetitek meg, akinek saját brandje egy céges borkóstoló megtartásával indult. Lídia elmeséli a receptet, hogyan lehet a mérnököknek és közgazdászoknak a számokon keresztül közelebb hozni a boros világot, részletesen beszámol róla, hogy milyen szüretelni Champagne-ban, és persze arról is beszélgettünk, hogy mitől formabontóak az In Vino Lida kóstolók.
Minden palack bor történetet mesél a fogyasztójának – rövidet vagy hosszút, mélyrehatót vagy vicceset, de egy biztos: csordultig vannak szenvedéllyel. Ha érdekel a borok-, a borászatok világa, és kíváncsi vagy, hogyan lehet egy pohár bor nem csak az élvezet, hanem az önkifejezés eszköze is, akkor jó helyen jársz. Beszélgető partnereink borászok, üzletemberek és szakértők, akik mesélnek elkötelezettségről, necces helyzetekről, tippekről, salesről, marketingről, kreatív gondolatokról, na meg persze műhelytitkokról is. Ez itt a Palackozott mesék, szűretlen történetek, az Országos Bortúra podcast sorozata, Bencze Szonjával.
Töltsd le a Bortúra Appot, az ország borturisztikai applikációját telefonodra és foglalj programot pár kattintással!
➜ https://app.orszagosbortura.hu/
______________________________________
Kövess minket a közösségi média felületeinken:
➜ https://www.facebook.com/orszagosbortura
➜ https://www.instagram.com/orszagosbortura
➜ https://www.tiktok.com/@orszagosbortura
Weboldal ➜ https://www.orszagosbortura.hu/
______________________________________
Az adás helyszínét a Künst bistro biztosította:
➜ https://www.facebook.com/kunst.bistro
______________________________________
Együttműködéssel kapcsolatban írj a podcast@orszagosbortura.hu e-mail címre!