Mit ad a villányi terroir és mit kell még hozzátenni, hogy világelső vörösbor szülessen? Hogyan tudja felvenni a kesztyűt a vörösbor a fogyasztók körében ma trendi fehérborokkal? Egyáltalán mitől lesz prémium egy prémium bor és miért kerül annyiba, amennyibe? Mindezekről, valamint a cégvezetés és borkészítés még megannyi aspektusáról beszélgettünk Szűcs Róberttel, a Jammertal Borbirtok tulajdonosával és Kövesdi Zsófiával, a borbirtok főborászával a Palackozott mesék, szűretlen történetek legújabb adásában.
Minden palack bor történetet mesél a fogyasztójának – rövidet vagy hosszút, mélyrehatót vagy vicceset, de egy biztos: csordultig vannak szenvedéllyel. Ha érdekel a borok-, a borászatok világa, és kíváncsi vagy, hogyan lehet egy pohár bor nem csak az élvezet, hanem az önkifejezés eszköze is, akkor jó helyen jársz. Beszélgető partnereink borászok, üzletemberek és szakértők, akik mesélnek elkötelezettségről, necces helyzetekről, tippekről, salesről, marketingről, kreatív gondolatokról, na meg persze műhelytitkokról is. Ez itt a Palackozott mesék, szűretlen történetek, az Országos Bortúra podcast sorozata, Bencze Szonjával.
Töltsd le a Bortúra Appot, az ország borturisztikai applikációját telefonodra és foglalj programot pár kattintással!
➜ https://app.orszagosbortura.hu/
______________________________________
Kövess minket a közösségi média felületeinken:
➜ https://www.facebook.com/orszagosbortura
➜ https://www.instagram.com/orszagosbortura
➜ https://www.tiktok.com/@orszagosbortura
Weboldal ➜ https://www.orszagosbortura.hu/
______________________________________
Az adás helyszínét a Künst bistro biztosította:
➜ https://www.facebook.com/kunst.bistro
______________________________________
Együttműködéssel kapcsolatban írj a podcast@orszagosbortura.hu e-mail címre!