„A borászattal szeretnénk közvetíteni a helyiek számára is, hogy az, ami ott készül, meg az, amit ők természetesnek vesznek, hogy egyébként ott van az a szőlőhegy, az mit tud. Ezért is vagyunk nagyon büszkék rá, hogy az első évjáratunkkal Michelin csillagos éttermek borlapjaira be tudtunk kerülni, hogy az a fűri lakos el tudja mondani, hogy igen, itt a szőlőhegyen olyan szőlő terem, ami Magyarország top éttermeiben ott szerepel, mint bor.” A Palackozott mesék, szűretlen történetek soron következő adásában Bauer Ildikó, a felvidéki Fyrmonia Organic Winery tulajdonosa mesél a 3 folyó völgye régió értékeiről, a csapatban való gondolkodásról, a fiatal, ám annál sikeresebb családi borászatuk első lépéseiről és a még előttük álló kihívásokról, célokról.
Minden palack bor történetet mesél a fogyasztójának – rövidet vagy hosszút, mélyrehatót vagy vicceset, de egy biztos: csordultig vannak szenvedéllyel. Ha érdekel a borok-, a borászatok világa, és kíváncsi vagy, hogyan lehet egy pohár bor nem csak az élvezet, hanem az önkifejezés eszköze is, akkor jó helyen jársz. Beszélgető partnereink borászok, üzletemberek és szakértők, akik mesélnek elkötelezettségről, necces helyzetekről, tippekről, salesről, marketingről, kreatív gondolatokról, na meg persze műhelytitkokról is. Ez itt a Palackozott mesék, szűretlen történetek, az Országos Bortúra podcast sorozata, Bencze Szonjával.
Töltsd le a Bortúra Appot, az ország borturisztikai applikációját telefonodra és foglalj programot pár kattintással!
➜ https://app.orszagosbortura.hu/
______________________________________
Kövess minket a közösségi média felületeinken:
➜ https://www.facebook.com/orszagosbortura
➜ https://www.instagram.com/orszagosbortura
➜ https://www.tiktok.com/@orszagosbortura
Weboldal ➜ https://www.orszagosbortura.hu/
______________________________________
Az adás helyszínét a Fill the Winebox biztosította: ➜ https://www.fillthewinebox.com/
______________________________________
Együttműködéssel kapcsolatban írj a podcast@orszagosbortura.hu e-mail címre!
(0:00) Intro (1:56) A Fyrmonia Organic Winery története (8:16) Mivel foglalkozik Ildikó a borászat életében? (10:20) Milyen céljaik vannak? (18:11) Milyen fontos változásokat értek el a környezetükben? (21:36) Van-e összefogás a környékbeli borászatokkal? (25:30) Hogyan lesz 1+1 több mint 2? (28:50) Bemutatkoznak a címkék! (38:47) Mit jelent a szűz termésből készült bor? (41:30) Hogyan érdemes bevezetni egy borászatot bevezetni a köztudatba? (45:50) Ki a Fyrmonia Organic Winery célközönsége? (47:55) Milyen kihívást jelent, hogy a kommunikáció 2 nyelven zajlik? (54:15) A Vince-gálán kihirdetett elismerésről. (58:00) A következő rész tartalmából