Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Út, amellyel teljes raktárautomatizálás érhető el

Vissza

Út, amellyel teljes raktárautomatizálás érhető el

Oct 04. | 27 perc

Üzlet Tudomány Technológia
00:00:00
/
00:27:55

Az intralogisztikai folyamatok számos összetevőből állnak, amelyekhez magas szaktudás szükséges. A NEWtechtalk friss epizódjában a teljes raktárautomatizálás elérésének lehetőségét vizsgáltuk.

2021 novemberétől a cseh központú Közép-európai Automatizálási Holdinghoz immár három vállalat is tartozik, amelyek egymással párhuzamos működésre képesek. A csoporthoz tartozó cégek olyan módon egészítik ki egymást, hogy megbízhatóan és gyorsan végzik el a nagyobb projekteket is. Jelenleg ezt a szinergiát mélyítik. Az Automa cseh vállalat célgépek, gyártósorok és robotizált munkaállomások tervezésére és gyártására szakosodott. Az Auware Engineering a gyártósorok mellé PLC programozást biztosít, illetve kisebb, kiegészítő gyártósorokat készít. Az Antra ID pedig az intralogisztikai megoldásokat nyújtja.

Az Antra ID Kft. IT vezetője, Pesti János mutatta be magazinunknak az intralogisztikában rejlő buktatókat, megoldásokat és lehetőségeket. A vállalat olyan háttérrel rendelkezik, hogy értik az intralogisztika és az IT működését, ezáltal képesek olyan megoldást biztosítani, ami a folyamatok optimális működését szolgálja az anyagmozgatás területén.

Tovább a podcast oldalára