Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Merengő Jeffrey Epsteinről #talkshow

Vissza

Merengő Jeffrey Epsteinről #talkshow

Apr 23. | 76 perc

Oktatás Önfejlesztés Egészség és fitnesz Mentális egészség
00:00:00
/
01:16:13

Jeffrey Epstein, amerikai bankár és üzletember, akinek a neve elsősorban a szexuális bántalmazással és az emberkereskedelemmel kapcsolatos botrányairól vált ismertté. Mégis hogyan tudott egy középosztálybeli amerikai családból származó, korábban matematikát és fizikát oktató tanár ilyen magas és befolyásos pozícióba kerülni? Hogyan tudott létrehozni és fenntartani egy ekkora bűnszervezetet? Milyen pszichés tényezők állhatnak a viselkedésének hátterében?   Ha kíváncsi vagy, mi rejlik Jeffrey Epstein élete és tettei mögött, akkor hallgasd meg a Merengő Podcast mai adását, amelyben Domi és Dani beszélget az Epstein-jelenségről.


Háttéranyag az adáshoz: ITT. Csatlakozzatok a beszélgetésbe Ti is! Ha valamilyen gondolatod, saját élményed vagy vitaindító állításod támadt az adással kapcsolatban, akkor írj nekünk közösségi média felületeinken, akár privát üzentben, akár nyilvánosan.

Ha tetszett az adás, kövessetek be a közösségi oldalainkon és értékeljetek 5 csillaggal, bármelyik felületen is hallgatok minket.

#merengo #merengopodcast #merengoegyesulet #podcast #pszichologia #magyarpodcast #jeffreyepstein #epstein #mentalhealth #psychologytoday #mentálisegészség

Tovább a podcast oldalára