Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

#33 Karrier és család - Dr. Zolnay Judit, Nagy Ildi

Vissza

#33 Karrier és család - Dr. Zolnay Judit, Nagy Ildi

Apr 30. | 66 perc

Oktatás Egészség és fitnesz Mentális egészség Gyerekek és család Nevelés
00:00:00
/
01:06:31

"Három fiam van, és rengeteget tanulok tőlük. A megfigyelésem alapján, ha ők 1-től 10-es skálán olyan 5-6 készültségben vannak bármilyen feladattal, akkor elindulnak. Ugranak, és azt mondják, hogy ki ha nem én?! Nálam ez olyan 8 volt, aztán lement 7-re. De nagyon sok olyan hölggyel találkozom, akik nemhogy a 10-et, de még 12-őt is megvárják!"

Dolgozó szülőnek lenni hatalmas feladat logisztikai és érzelmi szempontból is. Végtelen to do listát görgetünk magunk előtt, miközben a karrierünk építése és az elkötelezett szülő szerep között egyensúlyozunk. Ez rengeteg kihívást, problémát és furcsa (néha vicces) szituációt eredményez a mindennapokban.

Az epizód vendégei Karrier és család címmel szerveznek workshopokat olyan szülőknek, akiket csak úgy, mint engem gyakran foglalkoztat az, hogy miért kellene választani a karrier és a család között. 

"A szerepek között meg kell tanulni váltani, amikor belépünk akkor anyák vagyunk, feleségek.  Mikor kilépünk a lakásból, akkor tessék megérkezni abba a helyzetbe ahol vagyunk!"

A műsor vendégei: 

Dr. Zolnay Judit, aki 14 éven keresztül vezette a Metlife biztosítót és háromgyermekes anyuka, jelenleg vállalatokat, vezetőket és tehetségeket fejleszt és a karrierjükben

és

Nagy Ildi, a LelkEd podcast szerkesztője, kommunikációs szakember, valamint leendő szülő

Szeretettel ajánljuk minden dolgozó vagy dolgozó tervező szülőnek!

"Aki karrierben gondolkozik, muszáj kockázatot vállalni, az ismeretlenbe, a bizonytalanba menni."

Tovább a podcast oldalára