Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Mentális és lelki jóllét gyermekkorban

Vissza

Mentális és lelki jóllét gyermekkorban

Feb 05. | 52 perc

Pauer Krisztina

Egészség és fitnesz Mentális egészség Gyerekek és család Társadalom és kultúra Személyes naplók
00:00:00
/
00:52:37

Sok szeretettel üdvözöllek titeket drága hallgatók!


A mai adásban is két csodálatos szakemberrel beszélgettem egy nagyon fontos témáról. A mai vendégeim Dr. Dura Mónika, a Mindwell Pszichológiai Központ alapítója, tulajdonosa és vezérigazgatója, illetve Pollák Éva szakmai vezető, tanácsadó szakpszichológus, pár-, és családterapeuta. Személyes érintettségem és anyai kapcsolódásom is van a témában, mert az én kislányom, Luca is részt vett a Mindwell Központ gyermekeknek szóló, para pukkasztó önismereti workshopján, amit imádott.


A központ a gyermeki lélekkel foglalkozó hely, ahol a csoportos foglalkozások alkalmával a gyerekre, személyre szabott tanácsokat, eszközöket, módszereket kaphattok és az adott témával foglalkozó szakemberek segítenek. 


Egyre fontosabb már gyerekkorban is a prevenció, edukáció és a mentális jól lét. Így ne féljünk segítséget kérni, ha látjuk, hogy gyermekünknél valami nem úgy működik, ahogy kellene. A beszélgetés során végig vesszük, hogy mi a különbség a pszichológus, a pszichiáter és a coach munkája között, mikor, milyen nehézségekkel kikhez fordulhatunk. Megismerjük a belső motivációt, hogy hogyan indult a központ, és megtudhatjátok, hogy mit jelent az időkapu. 


Fogadjátok szeretettel!

Ölellek benneteket,

Pauer Kriszta

Linkek:

https://www.facebook.com/lelekkoffein

https://www.instagram.com/lelekkoffein/

www.lelekkoffein.huGyártó: Showcast Media

Technikai háttér: Just Now ProductionsTovább a podcast oldalára