Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Boldog Új Évet drága hallgatóim! Indulhat a 2024-es podcast évad?

Vissza

Boldog Új Évet drága hallgatóim! Indulhat a 2024-es podcast évad?

Jan 08. | 60 perc

Pauer Krisztina

Egészség és fitnesz Mentális egészség Gyerekek és család Társadalom és kultúra Személyes naplók
00:00:00
/
01:00:55
Ebben a részben különleges vendégünk Varga Erika, természetgyógyász, kozmetikus, és szépségterapeuta. Az elmúlt három hónapban mélyen elmerültünk a szépség és lélek összefonódásának csodálatos világában, és most megosztjuk veletek ezt az inspiráló utazást.

Erika nem csak szakértő a szépségápolás terén, de egy olyan szakember is, aki hisz abban, hogy a külső és belső szépség összefonódik. Ebben a beszélgetésben felfedezzük, hogyan hat a külső szépség a lelkünkre, és fordítva, hogyan formálja a belső egyensúlyunk a külső megjelenésünket.

Erika megosztja tapasztalatait, hogyan éli meg a szépség és a természetes gyógymódok egymást kiegészítő erejét mind az ügyfeleivel, mind saját magával. Beszélünk az öngondoskodás fontosságáról, és arról, hogyan segíthet a szépségápolás az egyensúly és harmónia megteremtésében az életünkben.

Legyen szó bőrápolásról, természetes szépségtrükkökről, vagy belső harmóniáról. Ez a beszélgetés tele van praktikus tanácsokkal és inspirációval. Csatlakozz hozzánk ezen az izgalmas utazáson, ahol felfedezzük, hogy a szépség és lélek egysége nem csupán külső szépségünket emeli ki, hanem belső világunkat is gazdagítja.

Köszönjük, hogy veletek lehetünk ezen az úton, és reméljük, hogy ti is találtok néhány inspirációt a Lélek Koffein Podcast legújabb részében. 

Ölelés,

Pauer Kriszta


Linkek:Gyártó: Showcast Media

Technikai háttér: Just Now ProductionsTovább a podcast oldalára