Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Tudatos étkezés a mindennapjainkban

Vissza

Tudatos étkezés a mindennapjainkban

Nov 20. | 63 perc

Pauer Krisztina

Egészség és fitnesz Mentális egészség Gyerekek és család Társadalom és kultúra Személyes naplók
00:00:00
/
01:03:09

Soul & Green - Életünk a tudatosság útján

Az októberi Soul & Green élő interaktív podcast #2 állomásának témája: ‘Tudatos étkezés a mindennapjainkban’ volt. Beszélgetőpartnereim olyan csodás nők, akik mélyen elkötelezettek az élet, az ember, a lélek, a környezet és klímatudatosság felé:  Kimmel Hajnalka a Mindent értetek! környezetvédelmi és klímaadaptációs közösség és blog alapítója, Herczeg Andrea a Csak a Mentes márka alapító-tulajdonosa , Miklós Krisztina a Holisztikus Életmód Tanácsadás tulajdonosa. Három nézőpont, három terület, egy közös cél. a  A Soul & Green edukációs rendezvénysorozat, célja, hogy apró és tudatos lépéseken keresztül kialakítsuk életünkben a környezet- és klímatudatossághoz kapcsolódó szokásokat, emellett a belső fejlődésre is nagy hangsúlyt helyezünk, hogy a mindfulness és önreflexió útján megtanuljuk értékelni és megélni mindazt, amink van, a bent és a kint egyensúlyát.

Mit jelent az egészséges étkezés? Mit adhat nekünk egy ránk szabott mindennapi életmód rutin? Hogyan tudjuk támogatni az emésztésünket? Mit jelent az intuitív étkezés? Milyen termékeket fogyasszunk, ha mentesen szeretnénk étkezni és mire figyeljünk, ha nem? Mit tudunk meg a termékek csomagolásáról?

A beszélgetés minden szava kincs, én magam nagyon sokat tanultam már barátaimtól, vállalkozó nőtársaimtól. Hallgassátok nagy-nagy szeretettel, nyitottsággal a legfrissebb podcast adást.


Ölellek benneteket,


Pauer Kriszta


Linkek:

https://www.facebook.com/lelekkoffein

https://www.instagram.com/lelekkoffein/

www.lelekkoffein.huGyártó: Showcast Media

Technikai háttér: Just Now Productions

Az adásokat támogatta a The Body Shop, a Carmex és az O.B.

Tovább a podcast oldalára