Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Földi Barbara - Barka: Alacsony hatásfok, avagy eggyel lejjebb kapcsolás

Vissza

Földi Barbara - Barka: Alacsony hatásfok, avagy eggyel lejjebb kapcsolás

Mar 25. | 34 perc

Üzlet Karrier Vállalkozás
00:00:00
/
00:34:49

Mit is jelent élmény alapú oktatással foglalkozni a nem formális oktatás keretén belül? Nyugi, nem para, ha elsőre ez kicsit még kínai! A podcastban kifejti legújabb vendégünk, Földi Barbara, aki saját maga állítja elő otthon a mosószert, a dezodort és minden mást a háztartásban, amit "normális” esetben megvennénk a boltban. Két kisfia nevelésében is a fenntarthatóságot és a zero waste életmódot alkalmazza, így nekik már annyira természetesen az, hogy családi program a szappanfőzés, mint ha csak bekötnék a cipőfűzőjüket.

Megtanultuk, milyen apró trükkökkel legyünk jobban jelen. Barka őszintén mesél arról, hogyan lehet átállni a fenntarható életmódra, milyen nehézségekkel járt megnyitni az első zero waste boltját másodmagával, hogyan védi ki a kiégést amellett, hogy 3 vállalkozása is van, közben az online felületein tanítja a követőit, és még magára is szorít időt. Lehet, hogy titokban birtokolja az időlassító sisakot a Dexter Laboratóriuma című Cartoon Network sorozatból? Nálunk mindent megtörténhet!

Hány nap kell ahhoz, hogy valami rutinszerűen beépüljön az életünkbe?Mennyire valós, hogy egy befőttesüvegnyi szemetet termel valaki egy év alatt? Lehull a lepella. A legújabb részből ez mind kiderül! Ha Te is magadénak érzed az elhangzottakat és „aha” élményként ért a felismerés, hogy te is hibrid lifehacker vagy, úgy ír nekünk és meséld el az adásban a történetedet.


A podcastban elhangzott márkákat itt találod meg:

https://www.cimbi.net/

http://recreativity.net/

https://www.facebook.com/zerowastebootcamp/

https://www.instagram.com/tinyecoambassadors/

https://www.instagram.com/deka.deli/

Tovább a podcast oldalára