Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Hogyan lehetsz Te is gasztrohős?

Vissza

Hogyan lehetsz Te is gasztrohős?

Jan 26. | 54 perc

Hírek Egyéb
00:00:00
/
00:54:48

Egy évtizede dolgoznak azon, hogy a felelős étkezéssel és étkeztetéssel minden nap egy kicsit jobb hely legyen a Föld. Az alapítványhoz köthető pl. a szívószálmentes augusztus kampány, a fenntartható vendéglátóhely minősítés, a RAKUN Dobozközösség, melynek keretében tartós acél dobozokat adnak kölcsön vendéglátóhelyeknek, hogy onnan ételt hulladékmentesen lehessen elvinni. Bárki, aki helyi és szezonális alapanyagokból készített ételeket fogyaszt, vagy hetente tart akár egy húsmentes napot, már azzal kicsit gasztrohőssé válik, és tesz a Földünk és a következő generációk jövőjéért. A 10 éves a Felelős Gasztrohős Alapítvány, melynek ügyvezetőjével, Lehel Zsuzsival és  kommunikációs vezetőjével Kiss-Szabó Eszterrel a szerkesztő Sarkadi Péter beszélgetett.

Tovább a podcast oldalára