Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Online cégalapítás és halasztott fizetések a BUPA platformon

Vissza

Online cégalapítás és halasztott fizetések a BUPA platformon

Jul 02. | 17 perc

Fintech Világa

Üzlet Hírek Üzleti hírek Technológia
00:00:00
/
00:17:58

A TrendFM-en hallható Fintech Világa legújabb adásában Érczfalvi András műsorvezető és Suppan Márton, a Peak alapítója Kovásznai Ádámmal, a BUPA termékfejlesztési vezetőjével beszélgetnek a BUPA legújabb BNPL fejlesztéséről, és jövőbeli tervekről.

A BUPA nemcsak egy „beyond banking” platform, hanem egy fintech-megoldásokat integráló ökoszisztéma is, amelyet a Peak és a PastPay közreműködésével hoztak létre. Egyik jelentős újításuk, hogy bevezettek egy BNPL szolgáltatást a BUPA Marketplace-en. A BNPL lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy halasztott fizetési opcióval vásároljanak termékeket. A megoldás növeli a vásárlási hajlandóságot és a kosárértéket, hiszen a vásárlók később, akár kamatmentes részletekben fizethetnek. Az eladók pedig azonnal megkapják az eladott termékek ellenértékét.

Ezen kívül a BUPA platformon elérhető az online cégalapítás lehetősége is, amely forradalmasítja a vállalkozás indításának folyamatát. A BUPA lehetőséget biztosít a vállalkozóknak, hogy otthonuk kényelméből, egyszerűen és gyorsan alapítsanak céget. Mindezt elektronikus dokumentumkezelés és digitális aláírás segítségével.

Megjelent továbbá a BUPA kínálatában egy online könyvelőválasztó szolgáltatás is. A szolgáltatás célja, hogy segítsen vállalkozásoknak megfelelő könyvelőt találni és csökkentse az adminisztrációs terheket. 

Az új szolgáltatások és fejlesztések célja, hogy a BUPA egy teljeskörű, digitális üzleti platformmá váljon, amely hatékonyan támogatja a vállalkozások működését és növekedését.

Az adás során Kovásznai Ádámmal beszélgetünk a BUPA Marketplace működéséről, a BNPL szolgáltatás előnyeiről és jövőbeli terveikről, stratégiáikról. Ádám korábbi tapasztalatai a bank KKV csapatában különösen izgalmas perspekt&

Tovább a podcast oldalára