Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Kritikusok hete S02E03 - Valuska László

Vissza

Kritikusok hete S02E03 - Valuska László

Aug 30. | 77 perc

Televízió és film
00:00:00
/
01:17:48

A Filmklub podcast hetente jelentkező szezonális minisorozatában magyar filmkritikusok mesélnek a munkájukról, az életükről, az ars poeticájukról, a hozzáállásukról, az ízlésükről, az álmaikról és vágyaikról.

"Elmehettem egy olyan filmre, ami délelőtt van a moziban, nem kell fizetni érte, mindenki előtt lehet megnézni, és mindenki előtt lehet róla véleményed. Ez adrenalinbombákat jelentett számomra" - meséli Valuska László arról a varázslatos pillanatról, amikor először került fel egy sajtólistára.

Laci mostanában a Könyves magazin főszerkesztőjeként és a Margó Irodalmi Fesztivál igazgatójaként ügyködik, de 2006-tól jó pár éven át az Index filmrovatában gyártotta a kontentot. A hangja ismerős lehet a Magyarázat mindenre című filmből, ahol ő volt Sándor, a Magyar Napok főszerkesztője, aki telefonon instruálta a kokárdabotrányt felgyöngyölítő fiatal újságírólányt.
Dolgok, amikről szó esik az adásban:

Jó szórakozást az adáshoz, és ha tetszik, kérlek ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠támogasd a Filmklub podcastot a Patreonon⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, egy dollár is nagy segítség! Ha a Patreon túl macerás, támogathatod a podcastot a PayPalon (⁠⁠⁠@ferencv1976⁠⁠⁠) vagy a Revoluton (⁠⁠⁠@ferenc7drh⁠⁠⁠) keresztül is. Nagyon köszönöm!

Tovább a podcast oldalára