Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

"Most ők csinálnak filmet" - Mosolygó Sára, a Most vagy soha! női főszereplője

Vissza

"Most ők csinálnak filmet" - Mosolygó Sára, a Most vagy soha! női főszereplője

Apr 15. | 74 perc

Televízió és film
00:00:00
/
01:14:42

A Filmklub podcast újabb adásának vendége Mosolygó Sára színésznő, aki Szendrey Júliát játszotta a Most vagy soha! című történelmi kalandfilmben, amit lehet dicsérni (ahogy tette az Origo kritikusa) vagy lehet szidni (ahogy tette kábé mindenki más), de annyi biztos, hogy korunk egyik legemblematikusabb filmalkotása.

Sári elmeséli, hogy hogyan került bele a filmbe, hogyan élte meg a díszbemutatót, melyik kritika fájt neki a legjobban, de megbeszéljük azt is, hogy milyen az optimális vastagságú bőr és hogy miért nem tudunk örülni a dolgoknak. Kiderül továbbá, hogy micsoda eltökéltség volt szükséges ahhoz, hogy Sáriból színész legyen, illetve, hogy milyen nehéz helyzetben van mostanában egy magyar színész, ha filmben akar szerepelni, pláne, ha úgy akar filmben szerepelni, hogy közben ne haljon éhen.

Felvetem az adásban, hogy vajon mit fog majd szólni a Szendrey Júlia-kutató Gyimesi Emese a Most vagy sohához - azóta kiderült, hogy mit szól hozzá.

Jó szórakozást az adáshoz, és ha tetszik, kérlek ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠támogasd a Filmklub podcastot a Patreonon⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, ahol beállíthatod, hogy havonta hány dollárt szeretnél erre szánni.

Tovább a podcast oldalára