Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Kritikusok hete S01E03 - Bujdosó Bori

Vissza

Kritikusok hete S01E03 - Bujdosó Bori

Nov 12. | 53 perc

Televízió és film
00:00:00
/
00:53:05

A Filmklub podcast vasárnaponként jelentkező minisorozatában magyar filmkritikusok mesélnek a munkájukról, az életükről, az ars poeticájukról, a hozzáállásukról, az ízlésükről, az álmaikról és vágyaikról. A harmadik adás vendége Bujdosó Bori akivel kilenc évig csináltuk együtt az Origo Filmklubot (nevezhetjük ezt a rovat aranykorának), majd ő átigazolt a VS-hez, aztán pedig lehúzott kemény egy hónapot a Népszabadságnál, pont annak megszűnése előtt.

Azóta írt a Forbesba, a 24.hu-ra, a Revizorba, a Marie Claire-be, a Kreatívba és a Recorderbe is. Pár évvel ezelőtt kiképezte magát script supervisornak (erről a munkájáról itt mesélt hosszasan), és olyan produkciókban dolgozott, mint A besúgó, a Keresztanyu, a Bécsi vér, a Hunyadi, illetve az Elfogy a levegő című film, ami jelenleg fut a mozikban. Amúgy pszichológus végzettségű.

Dolgok, amikről szó esik az adásban:

Jó szórakozást az adáshoz, és ha tetszik, kérlek ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠támogasd a Filmklub podcastot a Patreonon⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, ahol beállíthatod, hogy havonta hány dollárt szeretnél erre szánni.

Tovább a podcast oldalára