Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

"Rám egyáltalán nem hat a karizmája" - Zomborácz Virág, a Zámbó Jimmy életéről szóló A Király című sorozat vezető írója

Vissza

"Rám egyáltalán nem hat a karizmája" - Zomborácz Virág, a Zámbó Jimmy életéről szóló A Király című sorozat vezető írója

Jan 30. | 87 perc

Televízió és film
00:00:00
/
01:27:06

Nyolcadik alkalommal vendégeskedik a podcastban Zomborácz Virág. Látogatásának apropója ezúttal a Zámbó Jimmy életéről szóló A Király című nagyszerű tévésorozat, amelynek Virág volt a vezető forgatókönyvírója, illetve három epizódját (a másodikat, a harmadikat és a negyediket) is ő rendezte. A Király mind a tíz részét az RTL streamingszolgáltatásán, az RTL+-on lehet megnézni.

Áradt Zámbó Jimmyből a Big Dick Energy? Ha életben marad, milyen viszonyt ápolna most a NER-rel? És Virággal jóban lennének? Mi a különbség Olasz Rénátó és Nagy Ervin Jimmyje között? Milyen változtatásokat kért a család a forgatókönyveket olvasva? Mi maradt ki a sorozatból? Tényleg százdollárosokkal díszítették Jimmyék a karácsonyfát? Volt színész, aki nem akart benne lenni? Mi a közös Virágban és Jimmyben? Beszélgettünk a kritikákról és a kommentekről, meg persze Jimmy hajáról, illetve arról, hogy miért nem csinálták rondábbra a sorozatban.

Elég belassultra vettem a figurát ebben az adásban, mert tökre felhúztam magam azon, hogy mennyire makogtam legutóbb az Onozó Robis/évösszegzős műsorban, ezért most minden erőmmel azon voltam, hogy NE makogjak. Szóval lehet, hogy ezt érdemes másfélszeres sebességgel hallgatni. Néha egy kellemes, megnyugtató szuszogást is lehet itt hallani, az nem amiatt van, mert elaludtam közben, hanem az Virág kutyája, Poppy, aki párszor a mikrofont is elkezdte nyalogatni.

Jó szórakozást hozzá, és ha tetszik az adás, kérlek támogasd a Filmklub podcastot a Patreonon, ahol beállíthatod, hogy havonta hány dollárt szeretnél erre szánni. Nagyon köszi előre is!

 

Tovább a podcast oldalára