Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

"Beyoncé nagyon hasonlít a nagymamámra" - Rév Marcell negyedszer a podcastban

Vissza

"Beyoncé nagyon hasonlít a nagymamámra" - Rév Marcell negyedszer a podcastban

Aug 21. | 107 perc

Televízió és film
00:00:00
/
01:47:48

A Filmklub podcast legújabb adásának vendége a világ egyik legjobb operatőre, Rév Marcell, aki fényképezte már Cserhalmi Györgyöt (Jupiter holdja), Al Pacinót (Paterno), Léa Seydoux-t (A feleségem története), Lakeith Stanfieldet (az adásból kiderül, hogy miben), Beyoncét az idei Oscar-gálát nyitó kisfilmben, illetve Zendayát a Malcolm & Marie című filmben és az Eufória című tévésorozatban. Ez utóbbi munkájáért nemrég másodszorra is Emmy-díjra jelölték.

Marci mesélt arról, hogy miben hasonlít Beyoncé a nagymamájára, hogy miért Tony Scott az egyik legnagyobb király, hogy nem pont Christopher Nolannel, hanem inkább a következő Christopher Nolannel szeretne együtt dolgozni, illetve, hogy mit tapasztalt akkor, amikor egy partin húsz percet töltött Zendaya társaságában.

Miért van annyi farok az Eufóriában? Beférne egy magyar cserediák Sydney Sweeney-ék bandájába? Tom Holland megkérdezte tőle, hogy milyen arc Mundruczó? Mit szól ahhoz, hogy az HBO leszedte A besúgót? Miért nem vendégeskedett Roger Deakinsék podcastjában? Megkörnyékezték már a Safdie testvérek? Látott valami jó filmet mostanában? Repült már magángéppel? Bemutatta Beton.Hofit Drake-nek? Hány évadnyi anyag van még szerinte az Eufóriában? Mindenre fény derül!

Ha tetszett az adás, és megfordult a fejedben, hogy támogatnád a Filmklub podcastot, akkor ezt a Patreonon teheted meg, ahol beállíthatod, havonta mekkora összeggel szeretnéd segíteni a munkánkat. Köszönjük!

Tovább a podcast oldalára