Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

"Féltékenységi drámába keveredik egy bokorral" (feat. Baski Sándor, Bujdosó Bori, Csuja László, Klág Dávid és Pozsonyi Janka)

Vissza

"Féltékenységi drámába keveredik egy bokorral" (feat. Baski Sándor, Bujdosó Bori, Csuja László, Klág Dávid és Pozsonyi Janka)

Jul 11. | 90 perc

Televízió és film
00:00:00
/
01:30:45
Itt Varga Ferenc. Ez a Karlovy Vary-i filmfesztiválon készült gonzó minisorozatunk második, és egyben utolsó része. A grandiózus fináléban főleg olyan filmekről beszélgetünk magyar újságírókkal, amiket ott láttunk a fesztiválon, de megpróbáljuk megfejteni a Running Up That Hill meghökkentő sikerének a titkát is, felhívjuk a figyelmet a női vécék előtt kígyózó sorok igazságtalanságára, illetve keressük a választ arra a kérdésre, hogy munka vagy szórakozás a filmfesztiválra járás. Exkluzív bréking is van: Csuja László beszámol legújabb filmtervéről, amiben a főhősök növényekkel szexelnek.

Ha tetszett az adás, és megfordult a fejedben, hogy támogatnád a Filmklub podcastot, akkor ezt a Patreonon teheted meg, ahol beállíthatod, havonta mekkora összeggel szeretnéd segíteni a munkánkat. Kövesd be a Facebook-oldalunkat, és ne tartsd magadban a jó véleményedet: oszd meg, csillagozd fel és véleményezd a podcastot, ahol csak lehet! Köszönjük!
Tovább a podcast oldalára