Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

EP41 - Versenyfutás a jó szakemberekért - Ki tud jó jelölteket hozni ezen a versengő piacon? Toborzási tapasztalatok a Hays szemszögéből 1/2.

Vissza

EP41 - Versenyfutás a jó szakemberekért - Ki tud jó jelölteket hozni ezen a versengő piacon? Toborzási tapasztalatok a Hays szemszögéből 1/2.

Sep 28. | 47 perc

BROCASTERZ

Üzlet Karrier
00:00:00
/
00:47:10

“Az ünneplésnek a központi tárgya az eredmény. Ez egy valóban nagyon sales-driven vállalati kultúra: sokkal inkább tekintünk magunkra értékesítőként, mint HR-es szakemberként” - Vizkeleti Lászlóval, a Hays Speciális Toborzási Igazgatójával folytatódik recruitment agency miniszériánk. 

Sok év ezüstérem után a Hays 2022-ben átvette a piacvezetői szerepet a hazai munkaerő-közvetítő cégek listáján és ezt az utat László már 9 éve követi a Hays berkein belül.Az elismerésre méltó növekedést sok szemszögből lehet vizsgálni és megindokolni, de egy gondolatot kiemelnénk vendégünktől: “Ha a krízishelyzetben kiemelkedő teljesítményt tudunk nyújtani, akkor a krízishelyzet végeztével mi leszünk az első név a listán, amikor telefonálni kell, hogy újabb megbízások érkeznek.”

És hogy mi mindenről lesz még szó? Ezekkel a témákkal biztosan találkozhatsz:

·        Hogyan jutott el László a pályakezdő diákmunkástól egészen egy igazgatói pozícióig és 7 divízió irányításáig?

·        Mi alapján strukturálja a nemzetközi hátterű cég a belső csapatait? Miben tud és nyújt többet egy 360-as tanácsadó és hogyan járul ez hozzá a szorosabb partnerkapcsolatokhoz?

·        Miért fontos az, hogy egy adott projekten dolgozó tanácsadók ne csak az ügyfélről nyilvánosan elérhető információkból tájékozódjanak, hanem legyenek részletes információk például a kantin minősége kapcsán is?

·        Hogyan reagált a Hays a COVID-krízishelyzetre és hogyan került a referenciák közé egy kekszmesteri pozíció is?!

·        Hólabda effektus a recruitment piacon – mi kell ahhoz, hogy egy toborzó cég elsőnek számítson egy szektorban?
 
 

Rövidesen érkezünk a második résszel is, amiben többek közt a COVID utáni dresscode változásokról, a férfi recruitment szakértők megtartásáról és még sok más színes témáról fogunk beszélgetni. Addig is tarts velünk a mai adásban és írd meg véleményedet zárt Facebook csoportunkban vagy az alább megadott email címen! 

 

----Honlap: https://idbc.hu/felvagyveve/

Zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/felvagyvevepodcast/

Insta: https://www.instagram.com/felvagyveve/

Kapcsolat: felvagyveve@idbc.hu

Bemutatkozó videó: https://youtu.be/RCnuLWpqjyk

 

A Fel vagy véve! Munkaerőpiaci podcast fröccs a BROCASTERZ podcast ügynökség rendezésében valósult meg: https://brocasterz.com/

Tovább a podcast oldalára