Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

EP35 – "Az embereink a márkánk" - beszélgetés nextgen szolgáltatóközpontok HR kihívásairól

Vissza

EP35 – "Az embereink a márkánk" - beszélgetés nextgen szolgáltatóközpontok HR kihívásairól

Jun 08. | 61 perc

BROCASTERZ

Üzlet Karrier
00:00:00
/
01:01:11

“Ha az emberi oldal rendben van, akkor a többi is rendben lesz” - talán ez az egyik kedvenc mondatunk a Fel vagy véve podcast 35. epizódjából, ahol többek közt olyan témákat boncolgatunk, mint hogy mi a HR szerepe az üzleti döntéshozatalban és hogyan alakult át ez a szerep az elmúlt évek fordulatainak hatására? 

Számos nem várt helyzet formálta át az emberi erőforrás menedzsment különböző területeit, legyen szó a toborzásról, megtartásról vagy fejlesztésről. A felgyorsult tempóban fontos, hogy a munkaadók gyorsan és hatékonyan reagáljanak a változásokra, hiszen például a “a munkavállalók 60%-a elvállalna egy alacsonyabban fizetett munkakört, ha hibrid munkarendben dolgozhatna” – osztotta meg velünk tapasztalatait Debreczeni Dóra, a _VOIS Európa (Vodafone Intelligent Solutions) HR vezetője. 

A fenti és ehhez hasonló trendek határozzák meg egy munkahely versenyképességét,ezért Illés József többek közt ezekről kérdezte adásunk vendégét:

  • Milyen sakk-matt helyzet hatására kötött ki Dóra a HR területén és hogyan hasznosította különböző területekről szerzett munkatapasztalatait?

  • Hogyan építsük bele a munkavállalói márka bemutatását a jelölt kiválasztási folyamatba, ezzel erősítve az elköteleződést?

  • Miként tudott a krízismenedzsment segítségével a _VOIS kialakítani egy hibrid működést, elsők között szembenézve a ‘new way of working’ kihívásainak? Na és hogy hatott ez a KPI-okra?

  • Mi a célja egy irodának 2023-ban, hogyan tud a legjobban illeszkedni és értéket teremteni a munkahely-otthon összemosódó világában? Mik a kollaboratív terek kialakításának nehézségei?

  • Hogyan tud a magyar csapat 28 országot hatékonyan kiszolgálni a marketing vagy ügyfélmenedzsment területén? Miben különbözik ez a klasszikus értelembe vett SSC működéstől?

  • “Ha a kiválasztást elrontjuk, minden borul…” Hogyan lehet a mesterséges intelligenciát felhasználni a cégkultúrába illeszkedő jelöltek kiválasztását? Felmérhetőek egyáltalán a soft skillek vagy ez mindig zsákbamacska?! 

Hallgasd meg ezt a szemfelnyitó és tabuk nélküli beszélgetést, ha szeretnél többet tudni!

Honlap:
https://idbc.hu/felvagyveve/

Zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/felvagyvevepodcast/

Insta: https://www.instagram.com/felvagyveve/

Kapcsolat: felvagyveve@idbc.hu

Bemutatkozó videó: https://youtu.be/RCnuLWpqjyk


A Fel vagy véve! Munkaerőpiaci podcast fröccs a BROCASTERZ podcast ügynökség rendezésében valósult meg:
https://brocasterz.com/  

Tovább a podcast oldalára