Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

EP9 - VOIS – az Üzleti Támogató Központok új generációja - a multikulturális tehetség show

Vissza

EP9 - VOIS – az Üzleti Támogató Központok új generációja - a multikulturális tehetség show

Jan 20. | 64 perc

BROCASTERZ

Üzlet Karrier
00:00:00
/
01:04:28

We want your _VOIS!

Gondoltátok volna, hogy az üzleti támogató központok új generációja (nextgen), mint amilyen a Vodafone Intelligent Solutions, alias _VOIS is, már izgalmas új E2E folyamatokat (pl a sales, marketing, adatelemzés területen), rengeteg innovációt hoz magával, mint az SSC-k új evolúciója? Én nem, de ezt is kitárgyaljuk a legfrissebb podcast epizódunkban.

Ahogyan Mi, a Fel vagy véve! Podcast csapata, úgy a Vodafone üzleti támogató központja is a hisz a munkavállalóikba fektetett és kultúrákon átívelő bizalomban. "Az időben és térben független munkavégzés az új normális… "Célunk, hogy a kollégáink kapacitását, olyan hozzáadott értékek teremtésére használjuk fel, amivel új dolgokat hoznak létre." - tette hozzá és ezzel mondott ellent az SSC-k világával kapcsolatos sztereotípiáknak Csehi Zoltán, a _VOIS Senior Managere. 

Vele és Pospischek Berta HR Business Partnerrel beszélgettünk az SSC, üzleti támogató központok generációs változásairól a hatékonyság és folyamatos innovációk viszonylatában. Azt, hogy erre milyen pozitív vagy negatív hatást gyakorol az országhatárokon túllépő támogató szolgáltatás és ezt hogyan használja fel a _VOIS a belső kultúrájuk fejlesztésére, kiderül legújabb epizódunkból.

Ahogyan az is, hogy milyen értékek mentén képzelik el kollégáik fejlesztését és karrier útjuk menedzselését.
 
Minden ilyen és Next GEN SSC-vel kapcsolatos téma a Fel vagy véve! munkaerőpiaci podcast fröccs legújabb adásában!
 

"Push the button!"


Hallgassatok bennünket és csatlakozzatok a zárt FB csoportunkhoz, amelyben további tartalmak is elérhetővé válnak számotokra!

Honlap: https://idbc.hu/felvagyveve
Zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/felvagyvevepodcast/
Insta: https://www.instagram.com/felvagyveve/
Kapcsolat: felvagyveve@idbc.hu
Bemutatkozó videó: https://youtu.be/RCnuLWpqjyk

A Fel vagy véve! Munkaerőpiaci podcast fröccs a BROCASTERZ podcast ügynökség rendezésében valósult meg: https://brocasterz.com/ 

Tovább a podcast oldalára