Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

A hős útján 1.: a hétköznapi világból a „lélekből élt élet” felé

Vissza

A hős útján 1.: a hétköznapi világból a „lélekből élt élet” felé

Jan 19. | 37 perc

Oktatás Önfejlesztés Egészség és fitnesz Mentális egészség Gyerekek és család Nevelés
00:00:00
/
00:37:13

Az archetipikus hős útja egy olyan történetminta, amelyet évszázadok óta használnak. A hős elindul szerencsét próbálni, és útja során kihívásokkal, megpróbáltatásokkal néz szembe, majd végül valódi hőssé válik – olvashat a StpryFlit írásában, amely Joseph Campbell: Az ezerarcú hős könyvét szemlézi.

Ennek a könyvnek a mintájára hívunk mi is 12 hónapon át 12 lépéses önismereti kalandra, hogy együtt járjuk végig a hős útját. Minden hónapban egy adásban ezt a tematikát követjük – induljunk az első állomásról: a hétköznapi világból! Következő állomás: a kalandra hívás lesz!

‼ Ne feledd: Patreon-felületünkön minden "A hős útján" epizódunkhoz találsz egy Anna által összeállított kérdőívet, amelynek segítségével az adott epizódban hallottakat önmagad életútjára fordíthatod, általa közelebb kerülhetsz magadhoz! ‼

#pszichológia #ahősútja #önismeret #utazás

Ezt a részt is extra tartalmakkal, és hosszabb terjedelemben hallgathatod: https://www.patreon.com/esboldoganeltek ("Hallgatnám még" fokozatú támogatással!)

Epizód adásideje: 37'12''

Patreon "Hallgatnám még" adásidő: 58'34''

Patreon-exkluzív sorozatunk: ÉLETMESÉK - egy-egy családi, kapcsolati dilemma mélyére ásva! Kizárólag itt: https://www.patreon.com/esboldoganeltek

▶ Keress bennünket:

Facebook: https://www.facebook.com/esboldoganeltek

Instagram: https://www.instagram.com/esboldoganeltek/

TikTok: https://www.tiktok.com/@esboldoganeltek

Email: esbodolganeltekinfo@gmail.com

Tovább a podcast oldalára