Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

A játék minden életkorban a lélek ideális állapota (vendég: Győri-Nádai Réka & Győri Zoltán)

Vissza

A játék minden életkorban a lélek ideális állapota (vendég: Győri-Nádai Réka & Győri Zoltán)

Sep 15. | 38 perc

Oktatás Önfejlesztés Egészség és fitnesz Mentális egészség Gyerekek és család Nevelés
00:00:00
/
00:38:52

A játék ellentéte nem a munka, hanem a depresszió.” Ez volt őszi szezonnyitó epizódunk – tervezett – mottója, aztán ezer irányba fordultunk szakértő vendégeink közreműködésével. Arról beszélgettünk, mit ad a játék, miért fontos, hogy ne felejtsünk el soha játszani, és mindig legyen rá, legalább egy kis időnk!

A téma kibeszélésében segítségünkre voltak a Mit játsszunk társasjátékos vlog útjára indítói, akiket azóta nem csak a Youtube-on, de valamennyi közösségi felületükön tízezrek követnek.

Ők Győri-Nádai Réka játékmester, tréner, motivációs és önismereti témák előadója, valamint a Mit Játsszunk? brand social media menedzsere, illetve Győri Zoltán előadó, társasjáték tervező, játékmester, improvizációs színész és mára 13 hazai és nemzetközi sikereket elért társasjáték szerzője, akik nem csak videóikban, az életben is egy párt alkotnak.

Réka és Zoli vallja: „A játék a lélek ideális állapota, korántsem „csak” a gyermekeknél, de egyértelműen minden korosztály számára. A társasjátékozás pedig nem csak szórakozás, de érték”, ezért azon dolgoznak, hogy terjesszék a társasozás szeretetét.

Ha "hallgatnád még": ezt a részt extra tartalmakkal, és hosszabb terjedelemben hallgathatod meg a https://www.patreon.com/esboldoganeltek oldalon, ha "Hallgatnám még" fokozatú támogatónkká válsz!

Epizód adásideje: 38’50”

Patreon "Hallgatnám még" adásidő: 55’42”

ÉLETMESÉK címmel exkluzív sorozatot indítottunk 2023-ban, szintén kizárólag itt: https://www.patreon.com/esboldoganeltek

Tovább a podcast oldalára