Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Sorskönyv hitről, esendőségről, bűnről, az élet kezdetéről és végéről (vendég: Lackfi János)

Vissza

Sorskönyv hitről, esendőségről, bűnről, az élet kezdetéről és végéről (vendég: Lackfi János)

Aug 18. | 38 perc

Oktatás Önfejlesztés Egészség és fitnesz Mentális egészség Gyerekek és család Nevelés
00:00:00
/
00:38:27

Ez egy friss regény hitről, kegyetlenségről, esendőségről, bűnről, börtönről, halálról, születésről – így mutatta be idén nyáron megjelent, Rocky című új könyvét Lackfi János. Aztán ellátogatott a marosvásárhelyi Kult Fesztiválra, ahol előbb kicsiket, majd nagyokat szórakoztatott a színpadon, aztán egészen mély dolgokról beszélgettünk Rocky története kapcsán.

Csináljuk a fesztivált” sorozatunk következő epizódjában a József Attila-díjas magyar költő, író, műfordító, tanár vendégeskedik, akinek a felvétel készítésének időpontjában még épphogy elhagyta a nyomdát legújabb regénye.

Ebben a műben olyan sorsok és élettörténetek kusza szövevénye olvad egy mágikus elemekkel átszőtt mesévé, amelyben kivétel nélkül mindenki megtalálja a maga szálját. Ebből az alapgondolatból indul beszélgetésünk Lackfi Jánossal, amit aztán hatalmas lendülettel gördít tovább az író sajátos, fergeteges humora, stílusa, mondandójának cikázó sokszínűsége.

Mit adhat Neked Rocky története? Mikor semmiképpen nem ajánlott ezt a regényt, vagy hasonló történetet kézbe venned és hogyan, kiknek ajánlja maga a szerző a könyvet? Válaszok az epizódban, sok-sok más élettel, önbecsüléssel, mélységekkel és magasságokkal átszőtt történetek hálójában. Vessz el benne velünk, szeretni fogod!

Ha "hallgatnád még": ezt a részt extra tartalmakkal, és hosszabb terjedelemben hallgathatod meg a https://www.patreon.com/esboldoganeltek oldalon, ha "Hallgatnám még" fokozatú támogatónkká válsz!

Epizód adásideje: 38’26”

Patreon "Hallgatnám még" adásidő: 52’51”

ÉLETMESÉK címmel exkluzív sorozatot indítottunk 2023-ban, szintén kizárólag itt: https://www.patreon.com/esboldoganeltek

Tovább a podcast oldalára