Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Különkiadás: családi nyaraláson sem álom az Instagram-idill

Vissza

Különkiadás: családi nyaraláson sem álom az Instagram-idill

Apr 23. | 51 perc

Oktatás Önfejlesztés Egészség és fitnesz Mentális egészség Gyerekek és család Nevelés
00:00:00
/
00:51:34

Anyának és apának pont annyira kell az énidő nyaraláson, mint a gyermeknek, és nem, nem vagy „hestegszaranya”, sem „hestegszarapa”, ha alkalomadtán külön-külön is szerveztek programot a kicsikkel. Könnyű ezt mondani – legyinthetnénk rá, és adja magát a kérdés, hogy hogyan kivitelezzük ezt üdüléskor?

Többek között erre kínálunk alternatívát különkiadásunkban.Az úgynevezett szállodás nyaralás ma is közkedvelt kikapcsolódási forma – attól függően, hogy mennyit enged a családi költségvetés. Sokak azonban már a tervezési fázisban elengedik ezt az opciót, mondván, „és mit fogunk ott csinálni, pláne gyerekkel”? Ismerős a helyzet? Akkor kiváltképp izgalmas lesz soron következő epizódunk, ami egyben különkiadás is, hiszen együttműködő partnerünk benne a témához ezer szállal kapcsolódó hévízi Európa Fit Hotel.

A műsorban a szállodamenedzsment képviseletében Molnár Ágnes vezérigazgató-helyettes, értékesítési- és marketing igazgató, valamint Gönye Erika egészség- és rekreációs menedzser a vendégünk, akik abszolút gyakorlati oldalról mutatják meg, hogyan válhat valóra egy helyen a családi „insta-idill”, ahogy Anna fogalmaz az adásban.

Az adásban támogatott tartalom hallható!

A hévízi Hotel Európa Fit elérhetőségeit megtalálod:

weboldal: https://europafit.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/hotelheviz/

Instagram: https://www.instagram.com/hotel_europa_fit/

Ne feledd, a korábbi epizódokat extra tartalmakkal, és hosszabb terjedelemben hallgathatod meg a https://www.patreon.com/esboldoganeltek oldalon, ha "Hallgatnám még" fokozatú támogatónkká válsz!

ÉLETMESÉK címmel exkluzív sorozatot indítottunk 2023-ban, szintén kizárólag itt: https://www.patreon.com/esboldoganeltek !

Tovább a podcast oldalára